reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć, jestem tu pierwszy raz. W ogóle odzywam się pierwszy raz na tego typu forach, ale chyba po dwóch latach starań przestałam sobie z tym radzić i potrzebuje wsparcia osób, które mnie zrozumią.
Nasza historia wydaje się prosta. Męża wszystkie badania idealne, moje również. Owulacja zawsze tego samego dnia, endometrium piękne. Monitoring cyklu przez 8 miesięcy. Aż w końcu we wrześniu wybraliśmy się do Invicty i diagnoza to „wrogi śluz”.
Jesteśmy już 11 dni po pierwszej IUI.
Oczywiście nie wytrzymałam do poniedziałku i zrobiłam właśnie test ciążowy, który niestety jest negatywny :( załamanie totalne, bo liczyłam, ze ten rok jakoś miło mnie w końcu zaskoczy.
Jest jeszcze jakaś mała nadzieje, ze może to za szybko zrobiony test i w poniedziałek pojade na betę...

Poczytałam trochę Wasze wiadomości wstecz i mocno trzymam kciuki za te które są w trakcie starań oraz gratuluje tym którym już się udało ☺
Trzymam mocno kciuki, żeby się udało ✊✊✊🙂 testy sikańce czasami nie pokazują, nie trać wiary. Potrzebujesz kopniaka ? Możesz na nas liczyć 😉

Dziewczynki ja Wam pokaże moją gimnastyczkę :) mam nadzieje, że się nie pogniewacie na mnie 😊 ale chciałam też powiedzieć tym, które tracą nadzieje, że trzeba być cierpliwym i nie odpuszczać, nam to w sumie zajęło 7 lat... mnóstwo wylanych łez i stresów, 3 AID udana ściskam Was mocno i wiem, że każdej się uda!!! 😘

Załączniki

• A156A59A-205A-41C3-9156-BF46D22250C2.jpeg
    A156A59A-205A-41C3-9156-BF46D22250C2.jpeg
    825,9 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczynki ja Wam pokaże moją gimnastyczkę :) mam nadzieje, że się nie pogniewacie na mnie 😊 ale chciałam też powiedzieć tym, które tracą nadzieje, że trzeba być cierpliwym i nie odpuszczać, nam to w sumie zajęło 7 lat... mnóstwo wylanych łez i stresów, 3 AID udana ściskam Was mocno i wiem, że każdej się uda!!! 😘
❤️😍😍😍😍 Naprawdę wygimnastykowana 😄

Piękna a jaka dorodna nóżka[emoji16] cudna[emoji7]
Dziewczynki ja Wam pokaże moją gimnastyczkę :) mam nadzieje, że się nie pogniewacie na mnie [emoji4] ale chciałam też powiedzieć tym, które tracą nadzieje, że trzeba być cierpliwym i nie odpuszczać, nam to w sumie zajęło 7 lat... mnóstwo wylanych łez i stresów, 3 AID udana ściskam Was mocno i wiem, że każdej się uda!!! [emoji8]

Haha jaka poza :) jasne, chwal się. Po tylu latach pokazujesz ze po burzy wychodzi słońce :)
Dziewczynki ja Wam pokaże moją gimnastyczkę :) mam nadzieje, że się nie pogniewacie na mnie [emoji4] ale chciałam też powiedzieć tym, które tracą nadzieje, że trzeba być cierpliwym i nie odpuszczać, nam to w sumie zajęło 7 lat... mnóstwo wylanych łez i stresów, 3 AID udana ściskam Was mocno i wiem, że każdej się uda!!! [emoji8]

To zdjęcie jest przepiękne! ❤️

Piekna gimnastyczka Wam rosnie ❤❤❤😍😍

reklama
Ale piękna! Gratulacje ❤️

Do góry