reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
też dostałam takie info, i ten cykl spokojnie odpoczywam od podróży do Bydgoszczy i mam jakiś taki wewnętrzny chillout. Ładuje baterię do dalszej walki.
Bardzo dobre podejście 😄ja mieszkam dosłownie pod sama Invicta prawie więc czeka mnie tylko podróż do Gdańska na AID :)
Ja nie miałam droznosci robionej i nikt mnie nie kierował mimo że pytali czy było robione, no ale licze na to, że nie zachodzi potrzeba bo tylko to mi zostało 😂
Nie umiem Wam odpisywac na wiadomości cytując kazda w jednej wiadomości, wybaczcie 😁😁

reklama
Ja wzięłam w sumie 4 ibupromy na raz [emoji1787] no i jakoś to przeżylam a po wszystkim wróciłam normalnie do pracy :)
Powiem Ci że mimo że wzięłam leki to do końca dnia czułam takie pobolewanie w całym podbrzuszu. Ale na szczęście nie miałam żadnych plamień

Ostatnia edycja:
Powiem Ci że mimo że wzięłam leki to do końca dnia czułam takie pobolewanie w całym podbrzuszu. Ale na szczęście nie miałam żadnych plamień

Ja dwa dni plamień, ciekawe od czego to zależy i czy ma jakiś związek ze staraniami. Jak tak „ciężko” przechodzi ten kontrast to podobnie może być z komórka/plemnikami. Takie rozkminy mnie złapały.

A jak
Bardzo dobre podejście 😄ja mieszkam dosłownie pod sama Invicta prawie więc czeka mnie tylko podróż do Gdańska na AID :)
Ja nie miałam droznosci robionej i nikt mnie nie kierował mimo że pytali czy było robione, no ale licze na to, że nie zachodzi potrzeba bo tylko to mi zostało 😂
Nie umiem Wam odpisywac na wiadomości cytując kazda w jednej wiadomości, wybaczcie 😁😁
A jaki lekarz Cię prowadzi w Bydgoszczy?

Ja dwa dni plamień, ciekawe od czego to zależy i czy ma jakiś związek ze staraniami. Jak tak „ciężko” przechodzi ten kontrast to podobnie może być z komórka/plemnikami. Takie rozkminy mnie złapały.
Ja bym tego nie wiązała ze sobą. Natura tak nas skonstruowala że jajeczko napewno przejdzie 😉

reklama
Do góry