reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Śliczności a znasz już płeć?
;D no mamy tu długie oczekiwanie wszystkie czekamy tu z niecierpliwością. Załączę wam tu mojego bobasa 25 tyg. Mąż się nabija ze ma łokcie po mnie
Motylkowo
Chłopak Kubuś waży około 900 gramówŚliczności a znasz już płeć?
Super, to jutro wielki dzieńTak czytam i czytam te wasze komentarze. Tyle emocji, zestresowalam sie. Hihi ale pozytywnie. Wszystkie czekamy na 18 na meza kolorka
Jutro o 9 30 mam transfer na swiezaczku. Nie moglam odebrac telefonu, wiec tylko maz sie dogadywal z laboratorium. Dopiero jutro sie dowiem czy wszystki 5 przetrwaly.
Tez wasvlekko brzuch bolal po punkcji.
?Wczoraj dzwigalam zakupy i ledwo do domu wrocilam. Chyba po punkcji nie mozna dzwigac.
eij
Dziewczyno, ja do 18 00 w ogóle forum nie wyłączamCudowne jesteście ze tak oczekujecie ze mną to takie miłe i wspierające[emoji3590] mnie po punkcji bolał przez ok 7dni ale każdego dnia coraz mniej a dźwigać tak nie powinno się bo w środku wszystko obolale więc wskazany teraz odpoczynek i relaks ok[emoji4]
eij
Trzymam kciuki za udany transferSuper, to jutro wielki dzień
eij
Ale się rozpycha wygodnie maluszkowi;D no mamy tu długie oczekiwanie wszystkie czekamy tu z niecierpliwością. Załączę wam tu mojego bobasa 25 tyg. Mąż się nabija ze ma łokcie po mnie
Motylkowo
A jak tam u Ciebie ?Dziewczyno, ja do 18 00 w ogóle forum nie wyłączam
reklama
Mówisz ?Asia34 pochwał się swoim )
Podziel się: