No cóż wytrzymamyOk 18[emoji51]
reklama
eij
Fanka BB :)
Dziewczyny mam już wyniki ale nie otworzyłam czekam na mezachcemy ta magiczna chwilę przeżyć razem
OMG ja bym nie wytrzymałaOk 18[emoji51]
Nie zaglądaj nie, będziecie się razem cieszyćObiecałam mu że nie zajrze[emoji2958]
kolor nadzieji
Kurcze mam mieszane uczucia z jednej strony wiem że może być pozytywna a z drugiej się boje ze jednak się nie udało.
OMG[emoji2955] ja bym nie wytrzymała [emoji2960]
Nie zaglądaj nie, będziecie się razem cieszyć
Spokojnie nie masz na to wpływu, ale będzie dobrze na pewno! Po takim teście ?! Na 100 %Kurcze mam mieszane uczucia z jednej strony wiem że może być pozytywna a z drugiej się boje ze jednak się nie udało.
eij
Eeee tam, nie ma opcji żeby się nie udało po takich krechach na teścieKurcze mam mieszane uczucia z jednej strony wiem że może być pozytywna a z drugiej się boje ze jednak się nie udało.
Motylkowo
;D Ja zawsze wysyłałam mężowi kod zlecenia i on sprawdzał w pracy i mi dzwonił bo bym nie wytrzymała a dla niego to było mega ważne ;DKurcze mam mieszane uczucia z jednej strony wiem że może być pozytywna a z drugiej się boje ze jednak się nie udało.
Tak czytam i czytam te wasze komentarze. Tyle emocji, zestresowalam sie. Hihi ale pozytywnie. Wszystkie czekamy na 18 na meza kolorka
Jutro o 9 30 mam transfer na swiezaczku. Nie moglam odebrac telefonu, wiec tylko maz sie dogadywal z laboratorium. Dopiero jutro sie dowiem czy wszystki 5 przetrwaly.
Tez wasvlekko brzuch bolal po punkcji.
?Wczoraj dzwigalam zakupy i ledwo do domu wrocilam. Chyba po punkcji nie mozna dzwigac.
Jutro o 9 30 mam transfer na swiezaczku. Nie moglam odebrac telefonu, wiec tylko maz sie dogadywal z laboratorium. Dopiero jutro sie dowiem czy wszystki 5 przetrwaly.
?Wczoraj dzwigalam zakupy i ledwo do domu wrocilam. Chyba po punkcji nie mozna dzwigac.
kolor nadzieji
Mój też jest w pracy i nie chce go rozpraszać a jak bym mu kazała odczytać wyniki to on by nawet niewiedzial jaki wynik co znaczy więc nie będę go stresować. A w domku mu wszystko wytłumaczę.
;D Ja zawsze wysyłałam mężowi kod zlecenia i on sprawdzał w pracy i mi dzwonił bo bym nie wytrzymała a dla niego to było mega ważne ;D
reklama
kolor nadzieji
Cudowne jesteście ze tak oczekujecie ze mną to takie miłe i wspierające[emoji3590] mnie po punkcji bolał przez ok 7dni ale każdego dnia coraz mniej a dźwigać tak nie powinno się bo w środku wszystko obolale więc wskazany teraz odpoczynek i relaks ok[emoji4]
Tak czytam i czytam te wasze komentarze. Tyle emocji, zestresowalam sie. Hihi ale pozytywnie. Wszystkie czekamy na 18 na meza kolorka [emoji23]
Podziel się: