Może warto zrobić rano ? Beta i tak będzie pozytywna !!!Patrzę na niego i nic tam już nie widzę. No wiem głupiutka jestem że wieczorem zrobiłam[emoji12]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Nie robię sikaczy już[emoji17] czekam do piątku wiem będzie ciężko ale trudno sama sobie to skomplikowalam
Może warto zrobić rano ? Beta i tak będzie pozytywna !!!
zgadzam się z dziewczynami, kreska jest bardzo widoczna. Leć jutro na betęCześć Dziewczyny, byłam tu ostatnio 2 miesiące temu, przeszłam 3 iui i zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy żeby przygotować się przed in vitro. Staramy się z mężem już 2 lata, ja mam 33 lata mąż 34.
Jutro mam umówiona wizytę w invicie ale dzieje się coś lekko dziwnego, okres mi się spóźnia już 2-3 dni a na wizytę przed in vitro pierwsza trzeba isc w 1-5 dniu cyklu... A że wizyta jutro a ja jeszcze nie dostałam okresu to pojechałam i od niechcenia zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski, jedna blada ale jest... Nie wiem czy mam się cieszyć... Jutro pójdę na wizytę, czy lekarz może powiedzieć coś czy jestem w ciąży przez usg czy niczego nie będzie widać. W ogóle w to że jestem w ciąży wierzę w 1 %. Jeżeli by tak było to napisze wam tu... Zobacz załącznik 1196069
Po cichu dziękujęMój pierwszy test pozytywny był taki po cichu gratuluje ❤
eij
I prawidłowo niepotrzebnie sie nakrecasz negatywnie. Rozumiem że chciałaś zrobić test żeby pojawiła się minimalnie blada druga kreska żeby dać Ci jak najszybciej nadzieję że się udało. Szukamy jakiegokolwiek punktu zaczepienia, czegokolwiek, nawet minimalnego znaku żeby tylko potwierdzic dobre wieści. Sama tak robiłam ale nie trać wiary że wszystko będzie pięknie, a do piątku tylko 4 dni, patrząc na ten cały proces który przeszłaś, wizyty, badania, monitoringi co tą są te 4 dniNie robię sikaczy już[emoji17] czekam do piątku wiem będzie ciężko ale trudno sama sobie to skomplikowalam
ja też już nie mogę doczekać się piątku i bety ( chociaż strach jest wielki). Miejmy nadzieje, że szybko minie tydzień i będziemy świętować dobre wiadomości.Nie robię sikaczy już[emoji17] czekam do piątku wiem będzie ciężko ale trudno sama sobie to skomplikowalam
kolor nadzieji
Poprostu emocje wzięły górę i moja cierpliwość puscila lejce ale zaraz wypije herbatkę położę się do łóżeczka i zapomnę o tym co zrobiłam a od jutra piątek będzie już coraz bliżej[emoji4] dam radę nie poddam się musi być dobrze[emoji3590]
I prawidłowo [emoji106] niepotrzebnie sie nakrecasz negatywnie. Rozumiem że chciałaś zrobić test żeby pojawiła się minimalnie blada druga kreska żeby dać Ci jak najszybciej nadzieję że się udało. Szukamy jakiegokolwiek punktu zaczepienia, czegokolwiek, nawet minimalnego znaku żeby tylko potwierdzic dobre wieści. Sama tak robiłam [emoji6]ale nie trać wiary że wszystko będzie pięknie, a do piątku tylko 4 dni, patrząc na ten cały proces który przeszłaś, wizyty, badania, monitoringi co tą są te 4 dni [emoji2]
kolor nadzieji
Trzymam kciuki żeby obu nam ten piątek przyniósł dobre wiadomości[emoji110][emoji256][emoji3590]
ja też już nie mogę doczekać się piątku i bety ( chociaż strach jest wielki). Miejmy nadzieje, że szybko minie tydzień i będziemy świętować dobre wiadomości.
Agnieś191
Test nie musi wyjść, ale beta już tak. Podziwiam za cierpliwosc. Ja robilam w 7dpt i 10dpt tak jak kazal lekarz.Nie robię sikaczy już[emoji17] czekam do piątku wiem będzie ciężko ale trudno sama sobie to skomplikowalam
reklama
kolor nadzieji
Mi kazał pierwszy raz zrobić w 10dpt
Test nie musi wyjść, ale beta już tak. Podziwiam za cierpliwosc. Ja robilam w 7dpt i 10dpt tak jak kazal lekarz.
Podziel się: