reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć wszystkim, od paru dni czytam wasze wpisy i podziwiam każda z was za wytrwałość, determinację i ogromną wiedzę medyczną. Niekiedy czytając wpisy miałam wrażenie że wiecie więcej niż lekarze. Oczywiście, pojawiłam się tu nie przypadkowo, również z mężem bardzo pragniemy maleństwa, a los płata nam figle. Diagnostykę rozpoczęliśmy w czerwcu br. I lekarz stwierdził wrogość śluzu (niekorzystny test po stosunku). Zgodnie z zaleceniami przystąpiliśmy do pierwszej iui, która była nieudana. Zdecydowaliśmy się na drugie podejście i w piątek powinnam zrobić betę. Liczę na wasze wsparcie, bo strasznie boje się wyniku.
Będzie dobrze, trzymam kciuki ✊🙂

6dpt to jest jeszcze mega wcześnie.
Screenshot_20201102-194030_Facebook.jpeg

Ja bardzo dobrze widać, tej mojej prawie nie widać. Twoja jest prawie jak namalowana markerem, szczególnie ze nie jest z porannego moczu.
Na prawdę taka prawie nie widoczna kreska może świadczyć o ciąży... Przecież prawie jej nie widać... Ale dziękuję. Już tyle razy się zawiodłam że chyba tylko beta i lekarz jak stwierdza ciążę to uwierzę :)

reklama
Do góry