Hankaa
Fanka BB :)
Podpinam sięDziewczyny znacie jakiegoś psychologa online? Już nie wyrabiam sama ze sobą.. w takim stanie psychicznym nigdy nie zajdę w ciąże.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinam sięDziewczyny znacie jakiegoś psychologa online? Już nie wyrabiam sama ze sobą.. w takim stanie psychicznym nigdy nie zajdę w ciąże.
Nie nastawiaj się negatywnie na podstawie naszych przeżyć ja od lipca lykam kwas foliowy, piję saszetki Proxeed women, a od miesiąca lykam witaminę D3 2000j.tak tu się smutno zrobilo, że aż sama zniechecilam się do mojej AID,
u mnie nie upomniał się wogole lekarz o prolaktyne, czekam jeszcze na genetyke więc myślicie że warto jeszcze zrobić? Nie ulatwiam sobie, zamiast słuchać lekarza sama sobie badania zalecam ale coz.. Nie pomyliłam się jeszcze w tym kierunku.
z takich bardziej suplementowych spraw co bierzecie?
lekarz mi zalecil koenzym q10, d3, l karnityne i oczywiście kwas foliowy.
Tylko nie zdziew się jak lekarz powie z to nie ma znaczenia i tego już się nie stosujeMiałam robioną prolaktynę ale bez tabletki. Może zasugeruje mu żeby to sprawdzić.
No mi tak właśnie lekarz powiedział, że tego nie trzeba kurcze sama bym zrobiła sobie to badanie ale na tą tabletkę muszę mieć receptęTylko nie zdziew się jak lekarz powie z to nie ma znaczenia i tego już się nie stosuje
A badanie nie jest drogie więc warto sprawdzić w takich przypadkach jak wszystko jest prawidłowe a ciąży nie ma.
Mój lekarz miał pacjentkę, która 8 lat nie mogła zajść w ciążę. Wszystkie wyniki u niej i męże ok a ciąży brak. On jako jedyny zlecił to badanie i okazało się że ma hiperprolaktynemie, która była przyczyną. Po miesiącu brania Bromerganu zaszła naturalnie w ciążę
Mi właśnie też nie kazał prolaktyny, również Augustyniak tak jak i polecalas nie wiedziałam że na tabletkę potrzebna recepta :/ a invicta ich nie wystawia tak jak i skierowania wypisuje?No mi tak właśnie lekarz powiedział, że tego nie trzeba kurcze sama bym zrobiła sobie to badanie ale na tą tabletkę muszę mieć receptę
Tak strasznie mi przykro... Kurcze, co mogło pójść nie tak? Czy przy drugim zabiegi korzystaliście z tego samego dawcy czy z innego? Może warto zmienicDrugi raz nieudany... Jestem totalnie rozbita
Chcesz próbować 3 razy?Obawiam się że będzie gorzej bo przede mną ostatnia próba.... Ale dziękuję za słowa wsparcia
Przykro mi strasznieU mnie też się nie udało