reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej, ja jestem po wizycie kontrolnej, miałam dziś pobrana krew i wymazy, wszystko co muszę mieć aktualne do in vitro, mas dostał tez cała listę badań, muszę go umówić. Za dwa tygodnie mamy kwalifikacje do zabiegu, liczę ze uda się w listopadzie zrobić stymulację i punkcję nawet jak transfer miałby być odroczony. Problem mam taki ze mam zawalone zatoki i drapie mnie gardło a No nie mogę być przecież teraz chora!
Super . Powodzenia. Ja na zatkane zatoki robię irygacje. Specjalna butelka z apteki i można robić śmiało.

Mam jeszcze pytanie, może wiecie. Rok temu miałam AMH 2,7 a teraz mam 4,3. To dobrze czy złe?
Nie jestem pewna ale wynik hormonów chyba jest zależny od dnia cyklu. Bynajmniej mi lekarz kazał napisać w którym dniu cyklu robiłam. Ja miałam w 20 dc amh 6,73 i lekarz mówił że jest ok.

Nie jestem pewna ale wynik hormonów chyba jest zależny od dnia cyklu. Bynajmniej mi lekarz kazał napisać w którym dniu cyklu robiłam. Ja miałam w 20 dc amh 6,73 i lekarz mówił że jest ok.
Zresztą na wynikach powinnaś mieć obok swojego wyniku podane wartości referencje od do w poszczególnej fazie cyklu.

reklama
Do góry