reklama
eij
Fanka BB :)
Mi lekarz w ogóle nie kazał robić testów tylko od razu iść na betę. Więc ja bym szłaMyślicie, że jak test clearblue wyszedł negatywny w 12 dniu po owulacji, to jest sens jechać w ogóle na betę?
Super . Powodzenia. Ja na zatkane zatoki robię irygacje. Specjalna butelka z apteki i można robić śmiało.Hej, ja jestem po wizycie kontrolnej, miałam dziś pobrana krew i wymazy, wszystko co muszę mieć aktualne do in vitro, mas dostał tez cała listę badań, muszę go umówić. Za dwa tygodnie mamy kwalifikacje do zabiegu, liczę ze uda się w listopadzie zrobić stymulację i punkcję nawet jak transfer miałby być odroczony. Problem mam taki ze mam zawalone zatoki i drapie mnie gardło a No nie mogę być przecież teraz chora!
Kolendra29
Plukam zatoki irigasinem właśnie i robię inhalacje. Mam nadzieje, ze mnie nie rozłoży.
Kolendra29
Mam jeszcze pytanie, może wiecie. Rok temu miałam AMH 2,7 a teraz mam 4,3. To dobrze czy złe?
eij
Nie jestem pewna ale wynik hormonów chyba jest zależny od dnia cyklu. Bynajmniej mi lekarz kazał napisać w którym dniu cyklu robiłam. Ja miałam w 20 dc amh 6,73 i lekarz mówił że jest ok.Mam jeszcze pytanie, może wiecie. Rok temu miałam AMH 2,7 a teraz mam 4,3. To dobrze czy złe?
eij
Zresztą na wynikach powinnaś mieć obok swojego wyniku podane wartości referencje od do w poszczególnej fazie cyklu.Nie jestem pewna ale wynik hormonów chyba jest zależny od dnia cyklu. Bynajmniej mi lekarz kazał napisać w którym dniu cyklu robiłam. Ja miałam w 20 dc amh 6,73 i lekarz mówił że jest ok.
reklama
Kolendra29
Jest tylko wiek kobiety, internet tez mówi, ze nie ma zależności z dniem cyklu.
Podziel się: