reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziękuję Kochane;) mam nadzieję, że dzisiaj piję ostatnią lampkę wina...;)
No ale żeby nie było tak kolorowo...po luteinie dopochwowej dostalam infekcji, zaaplikowałam sobie jakieś tabletki, mam nadzieję że do jutra przejdzie ;) Trzymajcie kciukasy;)

Jutro idę po mojego Tymka :D
@Adziunia trzymam kciuki za jutro [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny @ nie ma ale nie robię sobie nadziei bo wydaje mi się że owulacja się jednak przesunęła więc miesiączka też pewnie się przesunie. 1 test 1 kreska, drugi w ogóle nie wyszedł. Jeśli @ nie pojawi się przez kilka następnych dni to zrobię betę. Natomiast mam pytanie do tych które starają się o ciążę przez in vitro (bo do 4 inseminacji raczej nie będziemy podchodzić, więc zostaje in vitro lub adopcja zarodka) - czy mogłybyście się podzielić swoimi doświadczeniami? Oczywiście będę to omawiać z gin ale to jednak co innego niż własne doświadczenia...

Dziewczyny @ nie ma ale nie robię sobie nadziei bo wydaje mi się że owulacja się jednak przesunęła więc miesiączka też pewnie się przesunie. 1 test 1 kreska, drugi w ogóle nie wyszedł. Jeśli @ nie pojawi się przez kilka następnych dni to zrobię betę. Natomiast mam pytanie do tych które starają się o ciążę przez in vitro (bo do 4 inseminacji raczej nie będziemy podchodzić, więc zostaje in vitro lub adopcja zarodka) - czy mogłybyście się podzielić swoimi doświadczeniami? Oczywiście będę to omawiać z gin ale to jednak co innego niż własne doświadczenia...

Tez chętnie posłucham, bo to przede mną.

Ja dziś testowałam, co prawda 10dni po inseminacji i wyszła 1 kreska ☹️ w poprzedniej inseminacji 10 dnia już były 2... Zobaczymy co i jak w środę albo w czwartek, po becie...

reklama
Do góry