reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć Kochane wiecie co dziś jest 26dc i mając w domu test zrobiłam go dzisiaj rano wracajac z nocnej zmiany ale niestety nic zero ta biel rażąca po oczach :( w sumie zrobiłam go dla spokoju bo mam dość ciężką fizyczną pracę zmiany nocne no i wystawiona codziennie na duży stres .
Myślę że jak by coś było to by chociaż się pokazał cień zostaje czekać na @ cykle mam 28 Max 30 dni . Miałam małą nadzieję że te dziwne bóle w jajnikach ciągnięcia kłucie jakby mi miały pachwiny wybuchnąć 6 dni pod rząd coś znaczą no cóż pomyliłam sie :(

Cześć Kochane wiecie co dziś jest 26dc i mając w domu test zrobiłam go dzisiaj rano wracajac z nocnej zmiany ale niestety nic zero ta biel rażąca po oczach :( w sumie zrobiłam go dla spokoju bo mam dość ciężką fizyczną pracę zmiany nocne no i wystawiona codziennie na duży stres .
Myślę że jak by coś było to by chociaż się pokazał cień zostaje czekać na @ cykle mam 28 Max 30 dni . Miałam małą nadzieję że te dziwne bóle w jajnikach ciągnięcia kłucie jakby mi miały pachwiny wybuchnąć 6 dni pod rząd coś znaczą no cóż pomyliłam sie :(
Nie sugeruj się testem. Testy przekłamują, są o różnej czułości. Zresztą przy długich cyklach duże prawdopodobieństwo jest że nie wykryją jeszcze wcześniej ciąży. Idź na krew, beta prawdę ci powie 😉 mi lekarz po zabiegu nawet nie zalecał robić w ogóle testu, tylko krew 😉

Nie sugeruj się testem. Testy przekłamują, są o różnej czułości. Zresztą przy długich cyklach duże prawdopodobieństwo jest że nie wykryją jeszcze wcześniej ciąży. Idź na krew, beta prawdę ci powie 😉 mi lekarz po zabiegu nawet nie zalecał robić w ogóle testu, tylko krew 😉
Dzieki kochana najpredzej krew to bede mogla zrobic we wtorek ale do tego czasu to juz wredna@ się rozgosci

reklama
Hej Dziewczyny. Cieszę się że na forum dobre wieści;) Ja już powoli się ogarniam... Mam jutro wizytę.. na szczęście bo mam bardzo duże krwawienie i bardzo bolące.. ;(

Do góry