reklama
AnnMaDykes
Fanka BB :)
eij
Ja rónież się przyłączam powodzenia i do boju
Cześć Kochane wiecie co dziś jest 26dc i mając w domu test zrobiłam go dzisiaj rano wracajac z nocnej zmiany ale niestety nic zero ta biel rażąca po oczach w sumie zrobiłam go dla spokoju bo mam dość ciężką fizyczną pracę zmiany nocne no i wystawiona codziennie na duży stres .
Myślę że jak by coś było to by chociaż się pokazał cień zostaje czekać na @ cykle mam 28 Max 30 dni . Miałam małą nadzieję że te dziwne bóle w jajnikach ciągnięcia kłucie jakby mi miały pachwiny wybuchnąć 6 dni pod rząd coś znaczą no cóż pomyliłam sie
Myślę że jak by coś było to by chociaż się pokazał cień zostaje czekać na @ cykle mam 28 Max 30 dni . Miałam małą nadzieję że te dziwne bóle w jajnikach ciągnięcia kłucie jakby mi miały pachwiny wybuchnąć 6 dni pod rząd coś znaczą no cóż pomyliłam sie
eij
Nie sugeruj się testem. Testy przekłamują, są o różnej czułości. Zresztą przy długich cyklach duże prawdopodobieństwo jest że nie wykryją jeszcze wcześniej ciąży. Idź na krew, beta prawdę ci powie mi lekarz po zabiegu nawet nie zalecał robić w ogóle testu, tylko krewCześć Kochane wiecie co dziś jest 26dc i mając w domu test zrobiłam go dzisiaj rano wracajac z nocnej zmiany ale niestety nic zero ta biel rażąca po oczach w sumie zrobiłam go dla spokoju bo mam dość ciężką fizyczną pracę zmiany nocne no i wystawiona codziennie na duży stres .
Dzieki kochana najpredzej krew to bede mogla zrobic we wtorek ale do tego czasu to juz wredna@ się rozgosciNie sugeruj się testem. Testy przekłamują, są o różnej czułości. Zresztą przy długich cyklach duże prawdopodobieństwo jest że nie wykryją jeszcze wcześniej ciąży. Idź na krew, beta prawdę ci powie mi lekarz po zabiegu nawet nie zalecał robić w ogóle testu, tylko krew
eij
A może jednak się nie rozgościDzieki kochana najpredzej krew to bede mogla zrobic we wtorek ale do tego czasu to juz wredna@ się rozgosci
Tak jak każda z Nas tutaj bardzo tego pragnę Minęły 4 dlugie lata od mojego Anioleczka naprawdę już mam dosyć.A może jednak się nie rozgości
eij
Przykro mi może najwyższa pora żeby w końcu udało się po tych długich 4 latachTak jak każda z Nas tutaj bardzo tego pragnę Minęły 4 dlugie lata od mojego Anioleczka naprawdę już mam dosyć.
reklama
Podziel się: