reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiesz, najgorsze jest to że jak miałam robione USG po inseminacji to lekarz powiedział że moment idealny bo akurat pęcherzyk pękał.... I mimo to się nie udało. Wiem że to dopiero pierwsza ale po ciężko mi teraz nastawić się pozytywnie. Nie wiem co nie zagralo. Muszę porozmawiać z lekarzem
Może po prostu nie zaskoczyło, nie katuj się, że to Twoja wina myszko... 😘 na naturę niestety nie mamy już wpływu

No właśnie, chociaż Ty powiedz że się udało 👍😃
Cześć Dziewczyny! Po wczorajszych wpisach jakoś nie miałam odwagi nic tutaj pisać... 😏😥 u mnie beta pozytywna. Jestem właśnie w drodze do lekarza, bo z racji wcześniejszego poronieniu chciałbym ustalić co dalej.. jakoś zle mi z tym, ze to pisze. Wiem dokładnie jak sie czujecie... ściskam mocno! 🌷

Cześć Dziewczyny! Po wczorajszych wpisach jakoś nie miałam odwagi nic tutaj pisać... 😏😥 u mnie beta pozytywna. Jestem właśnie w drodze do lekarza, bo z racji wcześniejszego poronieniu chciałbym ustalić co dalej.. jakoś zle mi z tym, ze to pisze. Wiem dokładnie jak sie czujecie... ściskam mocno! 🌷
No i super 👍😀🤗 gratulacje 🎉 oby tym razem wszystko się dobrze skończyło. Kochana trzeba było pisać od razu wczoraj, my właśnie potrzebujemy teraz dobrych wiadomości 👍😃 jesteśmy tu razem na dobre i na złe. Ja czekam na miesiączkę i zaczynam drugie podejście 🙄

A kiedy miesiączka? Moze nie warto jeszcze przekreślać tego cyklu? Ja przecież kilka dni temu Wam tu biadolilam, ze nic z tego i ze betę odpuszczam 🙊 losem czasem lubi płatać figle! ✊🏻🙂

Gratulacje kochana 🙂

reklama
Ale super 🥰 gratulacje 🥳 teraz już będzie dobrze!! 😁

Do góry