Też mi się tak wydaje. Ale bardzo mnie boli brzuch.Promieniuje aż na plecy z tyłu i plamienie czasem różowe czasem brązowe. Tak się boję;(Ja nie biorę duphastonu ale z tego co dziewczyny kiedyś pisaly to dopóki bierzesz to nie powinnaś dostać miesiączki.
reklama
eij
Fanka BB :)
Kurcze. Nie wiem co mam ci powiedzieć bo sama mam prawie zawał czekając na wyniki.... Musisz jeszcze się trochę uzbroić w cierpliwość a jak przyjdą wyniki to wtedy będzie się myślało co dalej. Narazie spróbuj się wyciszyć, może trochę to pomoże...Też mi się tak wydaje. Ale bardzo mnie boli brzuch.Promieniuje aż na plecy z tyłu i plamienie czasem różowe czasem brązowe. Tak się boję;(
Dziękuję :*Kurcze. Nie wiem co mam ci powiedzieć bo sama mam prawie zawał czekając na wyniki.... Musisz jeszcze się trochę uzbroić w cierpliwość a jak przyjdą wyniki to wtedy będzie się myślało co dalej. Narazie spróbuj się wyciszyć, może trochę to pomoże...
eij
Przykro mi bardzoBeta negatywna i właśnie dostałam okres mimo że biorę duphaston. I co Wy na to ;((
Przykro mi bardzoBeta negatywna i właśnie dostałam okres mimo że biorę duphaston. I co Wy na to ;((
Przykro Mi bardzoBeta negatywna i właśnie dostałam okres mimo że biorę duphaston. I co Wy na to ;((
Przytulam mocno
Tak bardzo Mi przykroJa też beta negatywna nie rozumiem, moment idealny, pęcherzyk własnie pękal... Potrzebuje trochę czasu żeby się ogarnąć
Przytulam mocno
Ochloń troszkę i działaj dalej nie poddawaj się
Wszystkie tu wiemy jak się czujesz .
reklama
eij
DziękujęTak bardzo Mi przykro
Przytulam mocno
Ochloń troszkę i działaj dalej nie poddawaj się
Wszystkie tu wiemy jak się czujesz .
Podziel się: