Strasznie mi przykro nie poddawaj się kochana, następnym razem się udaJa też beta negatywna nie rozumiem, moment idealny, pęcherzyk własnie pękal... Potrzebuje trochę czasu żeby się ogarnąć
reklama
eij
Fanka BB :)
Nie wiem czy jest sens, lekarz powiedział po zabiegu jak zrobił USG że pęcherzyk własnie pęka, więc powinno być wszystko ok. Nie wiem....Strasznie mi przykro nie poddawaj się kochana, następnym razem się uda
Kolendra29
Dziewczyny strasznie niesprawiedliwe jest to życie ale zobaczycie, ze przyjdzie pora i na nas
Kolendra29
Może być tak ze doszło do zapłodnienia ale ciąża się nie utrzymała ale nie wiem jak wtedy jest z beta w sumie.
Tak to mogło być tak. Tym bardziej że miałam typowe objawy zagniezdzenia..i inne objawy ..Może być tak ze doszło do zapłodnienia ale ciąża się nie utrzymała ale nie wiem jak wtedy jest z beta w sumie.
eij
Boże życie jest takie niesprawiedliwe dziewczyny musimy się jakoś trzymać będziemy dużo płakać ale na koniec trzeba otrzeć łzy i iść dalej po swoje marzenia. Mimo że teraz jest cholernie ciężko się pozbierać. Trzymajcie się wszystkie, ja też jakoś spróbujęTak to mogło być tak. Tym bardziej że miałam typowe objawy zagniezdzenia..i inne objawy ..
I jak Twoja beta? Mam nadzieję że u Ciebie pozytywnacześć Dziewczyny! Bardzo mocno 3mam kciuki za Wasze bety! Sama tez postanowiłam zrobic bete, ponieważ wczoraj wieczorem i dzis rano zrobiłam test z moczu i wychodzi jakiś tam cień drugiej kreski (same ocencie zalacznik - z wczoraj)... Okresu wciaz brak (bylo tylko to 3-4 dniowe plamienie, o ktorym wspominałam). Ściskam Was Wirtualnie! ☺
AnnMaDykes
Wciąż czekam...I jak Twoja beta? Mam nadzieję że u Ciebie pozytywna
reklama
Ja tak miałam teoretycznie za każdym razem 1 lub 2 idealne pęcherzyki, drożne jajowody, endometrium jak trzeba, żadnych wad 'technicznych' przynajmniej wg opinii lekarza...i 3 razy porażka...teoretycznie jeszcze czekam, @ dopiero w sob ale nie robię sobie dużych nadziei...trzeba sobie zdawać sprawę że inseminacja ma średnio jedynie 15 % sukcesu...dlatego my myślimy albo nad in vitro...ale tu też nie ma gwarancji bo jeśli inseminacje rzeczywiście robione w punkt, nasienie jak trzeba, to może być problem z naszymi komórkami ...albo adopcją zarodka...tu przynajmniej odchodzi kwestia samego zapłodnienia bo wiadomo że do niego doszło, pozostaje jedynie kwestia zagnieżdżenia i utrzymania ciąży...życie niestety sprawiedliwe nie jest...jedni się latami starają a inni porzucają, albo jeszcze gorzej...eh jakoś tak depresyjnie nieco przy tej pogodzie...Ja też beta negatywna nie rozumiem, moment idealny, pęcherzyk własnie pękal... Potrzebuje trochę czasu żeby się ogarnąć
Podziel się: