reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Myślisz ze jak miałam 1.09 to 8.09 już wyjdzie?
Jeśli cokolwiek się pojawi dwucyfrowego to wróży dobrze. Tu masz 2 poglądowe zdjęcia krążące po wątku in vitrowym

Załączniki

• 2F590655-FC67-4D1F-92BD-D44AC57A5292.jpeg
    2F590655-FC67-4D1F-92BD-D44AC57A5292.jpeg
    318,2 KB · Wyświetleń: 57
  • B4EEE594-21A3-44DB-8D0F-6331BBED0326.jpeg
    B4EEE594-21A3-44DB-8D0F-6331BBED0326.jpeg
    145,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Chyba tylko się nie stresować. Chociaz mi po fakcie lekarz powiedział,że można było zrobić badanie KIR (immunologiczne), czy nie będzie problemów z zagnieżdżeniem, ale wydaje mi się,że to troche na wyrost.
A zbadać hormon Lh zeby się upewnić ze będzie owulacja? Czy po zakrzyku na pekniecie to bez sensu?

Dziękuję bardzo za te wskazówki, jesteś kochana;) bylam w klinice właśnie na usg i badaniu krwi. Lekarz powiedział, wielkość jajników jest typowa po punkcji. Tez mam jakis plyn w okolicach miednicy. Dzis popoludniu mam wyniki krwi i konsultacje z lekarzem prowadzącym..o wszystko go wypytam, Dziękuję;*
Czy dostałaś jakieś leki żeby jajniki powoli schodziły do swoich rozmiarów? Bierz cały czas nospe żeby rozluźniać macicę. Ja na USG 3 dni po punkcji miałam płyn gdzieś w środku i mnie przy oddawaniu moczu też bolało i gin mój mi zalecił pić urolact mi bardzo pomógł może ty też spróbuj. Jak będziesz dzwonić do kliniki to też możesz powiedzieć że cię boli może też ci podpowiedzi co zrobić w tej sytuacji. Przykro mi że się tak męczysz[emoji17]

To dobrze że miałaś możliwość zrobić USG i że będziesz mieć wizytę trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku[emoji110][emoji3590]
Dziękuję bardzo za te wskazówki, jesteś kochana;) bylam w klinice właśnie na usg i badaniu krwi. Lekarz powiedział, wielkość jajników jest typowa po punkcji. Tez mam jakis plyn w okolicach miednicy. Dzis popoludniu mam wyniki krwi i konsultacje z lekarzem prowadzącym..o wszystko go wypytam, Dziękuję;*

Dziewczyny, czy któraś z Was badała może typowanie KIR oraz HLA-C w Warzawie? Obszukuje internet i nigdzie nie mogę znaleźć jakiejś kliniki, która to wykonuje.

reklama
Do góry