Mi się wydaje, że na naturalnym cylku jednak szanse są zbyt małe, a nawet według mnie oczywiście, takie same jak bez IUI, więc może lepiej po prostu się wyluzuj...odpuść...Hejka dziewczyny! witam sie po Świetach...widze , ze niestety małpiszin do was przylazł...oby kolejny rok był dla nas łaskawszy :-) w koncu musi sie udac!!!!! ja mam teraz w srode wizyte ale chyba zrezygnuje z IUI w tym cyklu cjociaz mezu chce zebym podeszła...dla mnie to szkoda kasy na naturalnym cyklu i tak sie nam nie uda..wiec wole poczekac jeszcze troszke i zaczac stymulacje od nowego cyklu...
Ja taki właśnie mam plan...
Kurcze mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze!! a nie myślaś o tym, żeby zrobić bete???? Który masz teraz dzień cyklu?????????????????cześć Dziewczyny, z tego co czytam to nie jedna popłakałam na święta u mnie przed świętami plamienia a później już mocne krwawienie się zaczęło. Dostałam duphaston ale niewiele pomaga. Chyba się pośpieszyłam z chwaleniem... Chyba przestane lubieć wszelkie święta - na Wielkanoc leżałam w szpitalu z ciążą pozamaciczną a teraz znowu jakieś historie. Mam jeszcze resztki nadziei że może nic straconego bo piersi nadal bolą. Jutro się przekonam bo idę do gina. Ech te święta...