mysle ze moze ale odstawiłas juz czy ciagle bierzesz? moze zatestuj co?Hej Dziewczyny:-)
czy luteina może przedłuzyć cykl? dzisiaj jest 19d.c od inseminacji.
reklama
hej kochane
dzisiaj dzwoniła do mnie pani z wynikami i nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem kobietą która pomimo dobrych wyników nie zajdzie w drugą upragnioną ciążę
obiecałam sobie że będę się starała do grudnia 2010 roku czyli do końca roku dzisiaj dostałam @ więc odpuszczam
żegnam się z wami pewnie jakiś czas zajrzę do was bo będe tęsknić
Życzę wam wszystkim powodzenia i samych potwierdzonych testów
dzisiaj dzwoniła do mnie pani z wynikami i nie mam ani chlamydii ani ureoplasmy jestem kobietą która pomimo dobrych wyników nie zajdzie w drugą upragnioną ciążę
obiecałam sobie że będę się starała do grudnia 2010 roku czyli do końca roku dzisiaj dostałam @ więc odpuszczam
żegnam się z wami pewnie jakiś czas zajrzę do was bo będe tęsknić
Życzę wam wszystkim powodzenia i samych potwierdzonych testów
Lopop kochana tak mi przykro :--( ale czemu chcesz sie poddać??? może w końcu sie uda??? przeciez jak sama powiedziałas wyniki są Ok więc musi się udać jak długo sie staracie o drugą dzidzię???? trzymaj się...
asienka a lekarze nie powiedzieli Ci kiedy masz testować, po ilu dniach???? mi się wydaję ze 14-16 to max bo tyle dni jest od owulki do @ skoro Ty masz 19 dzien po IUI i @ nie ma to testuj kochana Trzymam mocno kciuki za dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
asienka a lekarze nie powiedzieli Ci kiedy masz testować, po ilu dniach???? mi się wydaję ze 14-16 to max bo tyle dni jest od owulki do @ skoro Ty masz 19 dzien po IUI i @ nie ma to testuj kochana Trzymam mocno kciuki za dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
natus
Zaangażowana w BB
Lopop-jezeli masz wszystkie wyniki dobre i masz juz coreczke, to na pewno w psychice lezy problem, zajmij sie swietami, rodzinka, pozniej karnawal, ferie, czas szybko zleci, zapomnisz o problemie i na pewno to wszystko zadziala wierze, ze Ci sie uda
asienka-19 dni po IUI i nie testowalas? ale Ty jestes wytrwala!! ja bym tyle nie wytrzymala nie sprawdzajac;p
asienka-19 dni po IUI i nie testowalas? ale Ty jestes wytrwala!! ja bym tyle nie wytrzymala nie sprawdzajac;p
asienka szybko smigaj po test i dac nam tu znac co i jak :-)
lopop przykro mi bardzo moze rzeczywiscie za bardzo sie zblokowałas...dokładnie przestan sie starac , odpusc sobie....a dzidzia sama przyjdzie....przynajmniej mam taka nadzieje
ja 29.12 mam wiztye, podglądanko..
lopop przykro mi bardzo moze rzeczywiscie za bardzo sie zblokowałas...dokładnie przestan sie starac , odpusc sobie....a dzidzia sama przyjdzie....przynajmniej mam taka nadzieje
ja 29.12 mam wiztye, podglądanko..
sylkabecia
Fanka BB :)
Lopop strasznie mi przykro, może jak odpoczniesz samo zaskoczy, życzę Ci tego bardzo mocno!!!
sylkabecia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!dzisiaj mam 32 dc i nic, nawet się nie czuję na @ ani żadnych innych objawów, jutro jak nie dostanę to pojadę na betę bo w testy nie wierzę.
Asienka co u Ciebie jak się czujesz,kiedy testujesz??
Asiiek trzymam &&&&&&&& za piękne jajeczka!!!!!
reklama
Hej dziewczyny!!dzisiaj mam 32 dc i nic, nawet się nie czuję na @ ani żadnych innych objawów, jutro jak nie dostanę to pojadę na betę bo w testy nie wierzę.
Laleczko trzymam z całych sił aby Ci się udało!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochana trzymam,trzymam,trzymam..........
Podziel się: