reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
zdam relacje jak tylko wroce do domku :-)....a miałam sie nie stresowac a juz zaczynam o tym myslec.....o nieeeee...ide poogladac cosik w tv i lulku..bo jutro od rana bedzie sie działo :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
zdam relacje jak tylko wroce do domku :-)....a miałam sie nie stresowac a juz zaczynam o tym myslec.....o nieeeee...ide poogladac cosik w tv i lulku..bo jutro od rana bedzie sie działo :tak::tak::tak::tak::tak:
powodzenia &&&& i nie stresuj się i myśl o rzeczach przyjemnych może np. planuj już wakacje :):)
wtedy myśli zejdą na inny tor

hejka! jestem po iui...jajeczko akurat pekało..ale parametry nasienia meza sa jeszcze gorsze niz ostatnio :-( wiec sie nie ludze, ze sie uda..mam brac luteine od niedzieli 3x1 dopochwowo(7dni)..potem beta jak bezdzie ciaza to kolejny tydzien brania luteiny i wtedy na wizyte..bo wczesniej i tak nie bedzie nic widac...ale sie zdolowalam tymi wynikami meza :-:)-:)-:)-:)-(

hejka! jestem po iui...jajeczko akurat pekało..ale parametry nasienia meza sa jeszcze gorsze niz ostatnio :-( wiec sie nie ludze, ze sie uda..mam brac luteine od niedzieli 3x1 dopochwowo(7dni)..potem beta jak bezdzie ciaza to kolejny tydzien brania luteiny i wtedy na wizyte..bo wczesniej i tak nie bedzie nic widac...ale sie zdolowalam tymi wynikami meza :-:)-:)-:)-:)-(
kurcze co nie tak z tą armią??
co ile twój mąż ją bada???

Kurcze dziewczyny, chyba załapałam zapalenie gardła. Czy są jakieś przeciwskazania do IUI jak ktoś jest przeziębiony? Czy lekarz może odmówi przeprowadzenia IUI w takim przypadku?
Boję się,że kolejny cykl mi przepadnie.:(

Cześć Dziewczyny, przeczytałam cały Wasz wątek. Od lipca leczę sie w Novum najpierw ud dr. Wożniaka a teraz u dr Szulca, we wrześniu miałam laparoskopie usunięcia torbieli na jajniku przy okazji sprawdzili drożność jajowodow ( wyszło ok) potem dwa cykle stymulowane i naturalne starania a teraz w trakcie stymulacji do IUI w sumie nie wiem czego oczekiwać, są wśród Was którym udało się za pierwszym IUI jak to się odbywa w Novum??

pozdrawiam

P.S chyba zagoszczę u Was na dłużej mam nadzieję ze przyjmiecie mnie...

Kurcze dziewczyny, chyba załapałam zapalenie gardła. Czy są jakieś przeciwskazania do IUI jak ktoś jest przeziębiony? Czy lekarz może odmówi przeprowadzenia IUI w takim przypadku?
Boję się,że kolejny cykl mi przepadnie.:(
nie słyszałam o żadnych przeciwwskazaniach leć po antybiotyk do wtorku powinno przejść
Cześć Dziewczyny, przeczytałam cały Wasz wątek. Od lipca leczę sie w Novum najpierw ud dr. Wożniaka a teraz u dr Szulca, we wrześniu miałam laparoskopie usunięcia torbieli na jajniku przy okazji sprawdzili drożność jajowodow ( wyszło ok) potem dwa cykle stymulowane i naturalne starania a teraz w trakcie stymulacji do IUI w sumie nie wiem czego oczekiwać, są wśród Was którym udało się za pierwszym IUI jak to się odbywa w Novum??

pozdrawiam

P.S chyba zagoszczę u Was na dłużej mam nadzieję ze przyjmiecie mnie...
witaj

lopop, nie chcę brać antybiotyków. Mam nadzieję,że do jutra mi przejdzie. We wtorek jeszcze podglą bo to będzie 12dc i wtedy będzie ustalony termin IUI. Obstawiam 6 albo 7 stycznia. Do tego czasu to chociaż objawy powinny złagodnieć

reklama
HEJKA! pysiolina witaj w naszym gronie.....ja tam zi zycze abys była tu jak najkrócej :tak: ja lecze sie w inviccie wiec nie pomoge..a u Was z czym sa problemy ze macie miec iui?
nunusia chyba przeziebienie nie jest przeciwskazaniem :-)
ja 11 01 mam zrobic bete..ale sie nie łudze....co ma byc to bedzie hehe

Do góry