reklama
powodzenia &&&& i nie stresuj się i myśl o rzeczach przyjemnych może np. planuj już wakacjezdam relacje jak tylko wroce do domku :-)....a miałam sie nie stresowac a juz zaczynam o tym myslec.....o nieeeee...ide poogladac cosik w tv i lulku..bo jutro od rana bedzie sie działo
wtedy myśli zejdą na inny tor
hejka! jestem po iui...jajeczko akurat pekało..ale parametry nasienia meza sa jeszcze gorsze niz ostatnio :-( wiec sie nie ludze, ze sie uda..mam brac luteine od niedzieli 3x1 dopochwowo(7dni)..potem beta jak bezdzie ciaza to kolejny tydzien brania luteiny i wtedy na wizyte..bo wczesniej i tak nie bedzie nic widac...ale sie zdolowalam tymi wynikami meza :-----(
kurcze co nie tak z tą armią??hejka! jestem po iui...jajeczko akurat pekało..ale parametry nasienia meza sa jeszcze gorsze niz ostatnio :-( wiec sie nie ludze, ze sie uda..mam brac luteine od niedzieli 3x1 dopochwowo(7dni)..potem beta jak bezdzie ciaza to kolejny tydzien brania luteiny i wtedy na wizyte..bo wczesniej i tak nie bedzie nic widac...ale sie zdolowalam tymi wynikami meza :-----(
co ile twój mąż ją bada???
Kurcze dziewczyny, chyba załapałam zapalenie gardła. Czy są jakieś przeciwskazania do IUI jak ktoś jest przeziębiony? Czy lekarz może odmówi przeprowadzenia IUI w takim przypadku?
Boję się,że kolejny cykl mi przepadnie.
pysiolina86
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny, przeczytałam cały Wasz wątek. Od lipca leczę sie w Novum najpierw ud dr. Wożniaka a teraz u dr Szulca, we wrześniu miałam laparoskopie usunięcia torbieli na jajniku przy okazji sprawdzili drożność jajowodow ( wyszło ok) potem dwa cykle stymulowane i naturalne starania a teraz w trakcie stymulacji do IUI w sumie nie wiem czego oczekiwać, są wśród Was którym udało się za pierwszym IUI jak to się odbywa w Novum??
pozdrawiam
P.S chyba zagoszczę u Was na dłużej mam nadzieję ze przyjmiecie mnie...
pozdrawiam
nie słyszałam o żadnych przeciwwskazaniach leć po antybiotyk do wtorku powinno przejśćKurcze dziewczyny, chyba załapałam zapalenie gardła. Czy są jakieś przeciwskazania do IUI jak ktoś jest przeziębiony? Czy lekarz może odmówi przeprowadzenia IUI w takim przypadku?
witajCześć Dziewczyny, przeczytałam cały Wasz wątek. Od lipca leczę sie w Novum najpierw ud dr. Wożniaka a teraz u dr Szulca, we wrześniu miałam laparoskopie usunięcia torbieli na jajniku przy okazji sprawdzili drożność jajowodow ( wyszło ok) potem dwa cykle stymulowane i naturalne starania a teraz w trakcie stymulacji do IUI w sumie nie wiem czego oczekiwać, są wśród Was którym udało się za pierwszym IUI jak to się odbywa w Novum??
pozdrawiam
lopop, nie chcę brać antybiotyków. Mam nadzieję,że do jutra mi przejdzie. We wtorek jeszcze podglą bo to będzie 12dc i wtedy będzie ustalony termin IUI. Obstawiam 6 albo 7 stycznia. Do tego czasu to chociaż objawy powinny złagodnieć
reklama
HEJKA! pysiolina witaj w naszym gronie.....ja tam zi zycze abys była tu jak najkrócej ja lecze sie w inviccie wiec nie pomoge..a u Was z czym sa problemy ze macie miec iui?
nunusia chyba przeziebienie nie jest przeciwskazaniem :-)
ja 11 01 mam zrobic bete..ale sie nie łudze....co ma byc to bedzie hehe
nunusia chyba przeziebienie nie jest przeciwskazaniem :-)
ja 11 01 mam zrobic bete..ale sie nie łudze....co ma byc to bedzie hehe
Podziel się: