reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny a mojemu mężowi wyszła morfologia plemników 4%. Niby mieści się w normie. W ogóle z tej kliniki to wyniki są takie szczegółowe że nic nie rozumiem. Niby prawidłowych 4%, ale w ejakulacie duzo ich jest i żywotnosc mają 80%. Biegną w dobrą stronę. Wszystkie mają zdrowe witki, jedynie nie wiem co to znaczy ale mają duże główki 🙊 są bardzo ruchliwe i żywotne. W ogóle na wyniki mamy nawet ich rysunki i zdjęcie spod mikroskopu 😂

reklama
To trzeba się tylko cieszyć[emoji16] pół sukcesu macie w kieszeni[emoji4]
Dziewczyny a mojemu mężowi wyszła morfologia plemników 4%. Niby mieści się w normie. W ogóle z tej kliniki to wyniki są takie szczegółowe że nic nie rozumiem. Niby prawidłowych 4%, ale w ejakulacie duzo ich jest i żywotnosc mają 80%. Biegną w dobrą stronę. Wszystkie mają zdrowe witki, jedynie nie wiem co to znaczy ale mają duże główki [emoji87] są bardzo ruchliwe i żywotne. W ogóle na wyniki mamy nawet ich rysunki i zdjęcie spod mikroskopu [emoji23]

Lepiej opanować to krwawienie i spokojnie podejść do drożności niż nabawić się czegoś i później mieć problemy i bujać się z nimi niewiadomo ile czasu.
No wczoraj zamiast się zmniejszyć to krwawienie to coraz większe bylo. Zadzwonilam do lekarki i ona mówi, że nawet jak dzisiaj minie to nie zrobi mi w piątek bo to za krótki czas. Że jak coś tam zostanie w macicy to i tak strach że się nabawie endometriozy. A wczoraj żywa krew normalnie.... Jadę dzisiaj na wizytę tylko na 17 sprawdzić co tam się dzieje. Najgorsze że nawet starać się nie można bo jak.....

Lepiej opanować to krwawienie i spokojnie podejść do drożności niż nabawić się czegoś i później mieć problemy i bujać się z nimi niewiadomo ile czasu.
Dokładnie. Najważniejsze teraz to ustalić skąd to krwawienie i jakoś je zastopować. Wiem że to ciągłe czekanie i przekładanie badań jest mega frustrujące ale trzeba najpierw jedno ogarnąć żeby zabrać się na drugie. Głowa do góry, wszystko się unormuje.

Dziewczyny a mojemu mężowi wyszła morfologia plemników 4%. Niby mieści się w normie. W ogóle z tej kliniki to wyniki są takie szczegółowe że nic nie rozumiem. Niby prawidłowych 4%, ale w ejakulacie duzo ich jest i żywotnosc mają 80%. Biegną w dobrą stronę. Wszystkie mają zdrowe witki, jedynie nie wiem co to znaczy ale mają duże główki 🙊 są bardzo ruchliwe i żywotne. W ogóle na wyniki mamy nawet ich rysunki i zdjęcie spod mikroskopu 😂
Moj mąż tez miał 4 %

Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Msm 34 lara staramy się z mez od 1,5 roku, od stycznia pod kontrolą ginekologa z monitoringiem. We wtorek postanowiliśmy że podejdziemy do inseminacji,ale na spokojnie bez stymulacji lekami, zobaczymy czy uda mi się samej wyprodukować jajeczka, we wtorek mam pojechać sprawdzić czy są, jeśli będą ok w tym cyklu sprubujemy lui 😁 A tak poza mną to serdecznie gratuluję tym którym się udało i mocno trzymam kciuki za resztę 😊

Witaj rozgosc się oby nie na długo[emoji16] trzymam kciuki za naturalne jajeczka[emoji4]
Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Msm 34 lara staramy się z mez od 1,5 roku, od stycznia pod kontrolą ginekologa z monitoringiem. We wtorek postanowiliśmy że podejdziemy do inseminacji,ale na spokojnie bez stymulacji lekami, zobaczymy czy uda mi się samej wyprodukować jajeczka, we wtorek mam pojechać sprawdzić czy są, jeśli będą ok w tym cyklu sprubujemy lui [emoji16] A tak poza mną to serdecznie gratuluję tym którym się udało i mocno trzymam kciuki za resztę [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Msm 34 lara staramy się z mez od 1,5 roku, od stycznia pod kontrolą ginekologa z monitoringiem. We wtorek postanowiliśmy że podejdziemy do inseminacji,ale na spokojnie bez stymulacji lekami, zobaczymy czy uda mi się samej wyprodukować jajeczka, we wtorek mam pojechać sprawdzić czy są, jeśli będą ok w tym cyklu sprubujemy lui 😁 A tak poza mną to serdecznie gratuluję tym którym się udało i mocno trzymam kciuki za resztę 😊
Witamy serdecznie. Życzę powodzenia żeby udało się za pierwszym razem 🤞💪🤞

Do góry