Oj tam mandat ważne żeby beta była piękna i równo rosła reszta nie ważna wszystkie trzymamy mocno kciukiWłaśnie dostaliśmy mandat za przekroczenie prędkości, tak się nam spieszyło
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256] ja jutro po południu będę już wiedzieć kiedy będę mieć punkcję[emoji16]
Jutro do południa
Jak dobrze pójdzie-a nie ma innej opcji to będziemy podobnie się cieszyć brzuszkami Trzymam kciukiTrzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256] ja jutro po południu będę już wiedzieć kiedy będę mieć punkcję[emoji16]
Motylkowo
Super!!! Piękna krechaDziewczyny zrobiłam test jeszcze się nie cieszę, ale.... jadę na betę wyniki pewnie jutro...
Motylkowo
Widzę ze ty z Krakowa gdzie robisz betę ?Jak dobrze pójdzie-a nie ma innej opcji to będziemy podobnie się cieszyć brzuszkami Trzymam kciuki
Adziunia
Kolorku...czy pomiędzy antykoncepcja a stymulacja byla jakas przerwa u Ciebie? Czy od razu po anty dostalas zastrzyki?
Trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256] ja jutro po południu będę już wiedzieć kiedy będę mieć punkcję[emoji16]
kolor nadzieji
Skończyłam anty na 4 dzień dostałam okres i od 2dc brałam zastrzyki i w 6dc miałam pierwsza wizytę monitorująca jajeczka[emoji4]
Kolorku...czy pomiędzy antykoncepcja a stymulacja byla jakas przerwa u Ciebie? Czy od razu po anty dostalas zastrzyki?
W niedziele w Alab na Al. 29-listopada, a tak to w synevo, bo mam bliskoWidzę ze ty z Krakowa gdzie robisz betę ?
kolor nadzieji
Będziemy będziemy[emoji3590]
Jak dobrze pójdzie-a nie ma innej opcji to będziemy podobnie się cieszyć brzuszkami Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
Motylkowo
Ok. Ja jechałam na Galla (Szpital MSW )do diagnostyki jak potrzebowałam wynik szybko. Za dopłata robią do 2 h .W niedziele w Alab na Al. 29-listopada, a tak to w synevo, bo mam blisko
Podziel się: