Aha myślałam że już masz informacjeNiewiem jeszcze nie gadałam z nimi o tym tylko tak przypuszczalnie napisałam[emoji16]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Jeszcze nie ale dziewczyny co się leczą tam gdzie ja piszą że transferują 2 dobowe zarodki nie podoba mi się to bo powinni przynajmniej trzymać do 3doby nie wspominając że najlepiej do 5 doby hodować więc szykuje się na wyklucanie.
Aha myślałam że już masz informacje
Artemida90
Orgalutran u każdej wywołuje taki rumień bo ja tez to miałam. Tylko ze mi kazali robić zastrzyk wieczorem przed spaniem to nawet nie reagowałam. Rano już go nie było. Niestety taka reakcja na ten lekJestem po wizycie[emoji4] pęcherzyki ładnie rosną[emoji846] dołożyli mi zastrzyk z orgulatronu dziś jutro i w pon. Odrazu mówię że u mnie zaszła reakcja alergiczna czyli po wkuciu czerwona skóra swędzi i piecze w środku jakby pszczoła ugryzła[emoji1751] do zniesienia ale mało komfortowe uczucie[emoji849] w pon kolejny podgląd[emoji123]
kolor nadzieji
Ja mam robić rano u mnie rumień znikł po 10 min a szczypanie po 5 min więc nie jest źle.
Orgalutran u każdej wywołuje taki rumień bo ja tez to miałam. Tylko ze mi kazali robić zastrzyk wieczorem przed spaniem to nawet nie reagowałam. Rano już go nie było. Niestety taka reakcja na ten lek
Artemida90
Tak idzie to przezyc on blokuje żeby pecherzyki nie pękły za szybkoJa mam robić rano u mnie rumień znikł po 10 min a szczypanie po 5 min więc nie jest źle.
kolor nadzieji
No właśnie się zastanawiałam od czego on jest[emoji4]
Tak idzie to przezyc [emoji4] on blokuje żeby pecherzyki nie pękły za szybko
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A i ja się wtrące ... ja biore cetritide i tez jest właśnie na to żeby pęcherzyki nie pękly i nie dostaly sie do jajowodu [emoji848][emoji2955]Tak idzie to przezyc [emoji4] on blokuje żeby pecherzyki nie pękły za szybko
Artemida90
Tak ten tez jest dużo rodzajów tych blokerów ja brałam 2 Rozne w 2 stymulacjach - za pierwszym razem brałam Orgalutran a za drugim Fyremandel - działanie to samoA i ja się wtrące ... ja biore cetritide i tez jest właśnie na to żeby pęcherzyki nie pękly i nie dostaly sie do jajowodu [emoji848][emoji2955]
reklama
Artemida90
Ślicznie gratulujeDziewczyny zrobiłam test jeszcze się nie cieszę, ale.... jadę na betę wyniki pewnie jutro...
Podziel się: