O widzisz dobrze wiedzieć, a jak cenowo ?Ok. Ja jechałam na Galla (Szpital MSW )do diagnostyki jak potrzebowałam wynik szybko. Za dopłata robią do 2 h .
reklama
To od razu dawaj znaćTrzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256] ja jutro po południu będę już wiedzieć kiedy będę mieć punkcję[emoji16]
Motylkowo
Fanka BB :)
Trochę drogo bo pobranie 10, przyspieszenie 10 + Beta około 45-50O widzisz dobrze wiedzieć, a jak cenowo ?
Ja dzisiaj płaciłam 51 zł, więc nawet, poza tym jak jest tak szybko wynik to wartoTrochę drogo bo pobranie 10, przyspieszenie 10 + Beta około 45-50
Adziunia
Dziekuje
Będziemy będziemy[emoji3590]
Adziunia
Dziekuje
.Skończyłam anty na 4 dzień dostałam okres i od 2dc brałam zastrzyki i w 6dc miałam pierwsza wizytę monitorująca jajeczka[emoji4]
Gratuluję kreseczki super, że jest. Daj znać jak beta ciekawy miesiąc zapowiada się. Tylko patrzeć jak pojawia się brzuszki. U mnie cykl na euthyrox i duphaston. Po tym drugim mam taaaaki wielki brzuch jakbym od razu do 2 trymestru przeszła juz koncowka cyklu. Może tydzień i zobaczymy co dalej. 28.08 mam kontrolę u dr. A 26.08 kontrola tsh. Można wpisać do kalendarza
Alkalalka82
Mi tez wywalalo, bęben byl ogromny, choć bardziej myśle ze to po Clo teżDziewczyny czy po duphaston tez wywala Wam "bebenek"? I mam bardzo mokro ;-)
reklama
Dzieki Kochana :-) czyli to moze efekt uboczny. Ten cykl mam bez clo.Mi tez wywalalo, bęben byl ogromny, choć bardziej myśle ze to po Clo też
Podziel się: