reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jestem po wizycie[emoji4] pęcherzyki ładnie rosną[emoji846] dołożyli mi zastrzyk z orgulatronu dziś jutro i w pon. Odrazu mówię że u mnie zaszła reakcja alergiczna czyli po wkuciu czerwona skóra swędzi i piecze w środku jakby pszczoła ugryzła[emoji1751] do zniesienia ale mało komfortowe uczucie[emoji849] w pon kolejny podgląd[emoji123]
Super oby tak dalej. 😘

reklama
Hejka u nas było; 65,9 -1 ,,36-2, 67-3 ,, 2 udane ( biochemiczna) lekarz tez mówił ze mógł by dawca zostać... Jest dużo czynników wpływających na udana inseminacje. Nie nastawiaj się negatywnie
Hejka u nas było; 65,9 -1 ,,36-2, 67-3 ,, 2 udane ( biochemiczna) lekarz tez mówił ze mógł by dawca zostać... Jest dużo czynników wpływających na udana inseminacje. Nie nastawiaj się negatywnie
Ale wyniki!!! No nic, poczekam i zobaczę co to z tego będzie. Nie wiem tylko czy jest sens podchodzić do następnych jak u nas sa takie małe wartości.

Ale wyniki!!! No nic, poczekam i zobaczę co to z tego będzie. Nie wiem tylko czy jest sens podchodzić do następnych jak u nas sa takie małe wartości.
Ty bardziej jest sens bo plemniki maja krótsza drogę do jajeczek i masz większe szanse. Może się okazać ze właśnie przez plemniki męża wam nie wychodzi... Jest większa szansa niż naturalnie.. U nas takiej szansy nie było bo wyniki były dobre. Ja swojego jeszcze suplementowalam tabletkami na plemniki by było ich więcej prawidłowych. Oraz mój mąż nie pali.

Dziś rano o 7:15 brałam gonal i menopur a na wizycie dostałam ten orgalutron i jutro rano mam wziasc menopur i orgalutron bo gonal już zurzylam cały więc tylko dziś wyjątkowo 3 a tak to dwa
Ale się cieszę ze działasz dalej. Myślisz ze bedzie szansa na transfer w tym cyklu co stymulacja i punkcja? Przeraszam ze pytam ale nie mam pojęcia jak to działa.

reklama
Do góry