Dziękuję! :-) trzymam za Ciebie kciuki. Skoro raz udało się in vitro to może teraz iui też uda sięWarto, jeśli nie masz określonej konkretnej przyczyny niepowodzeń.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
05.05: @PałkaZapałka - 1 konsultacja[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.05: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
Kogoś dopisać?[emoji846]
" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]
"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]
13.05: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
Kogoś dopisać?[emoji846]
" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]
"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]
Ja się wkoncu spotkałam z rodzicami. Nie widziałam ich od początku roku a dziś mam dzień rozmyślań i planowania. Porobiłam porządek w wynikach żeby mieć te najważniejsze pod ręką_przydadza się do genetyka. Noi zastanawiam się nad invitro. Wiadomo że w tym roku będę chciała podejść. Ale zastanawiam się w jakiej klinice, z jednej strony kusi mnie program 3w1 z drugiej to przywiązanie do końca nie jestem przekonana. Eh..Cześć Dziewczyny jak tam majowka? Co słychać?
U mnie pieczenie pełna para. Zrobiłam buleczki A teraz w piekarniku siedzi sernik ;-) oczywiście wszystko fit dietka jak najbardziej dalej trwa.
Ooo to dziś mamy podobny dzień pod względem przemyslen... planuje konsultacje z endokrynologiem ( dr Derkacz). Zrobię kompleksowe badania tarczycy. Od nowa hormony i muszę jechać z tym do ginekologa. Mam nadzieję, że uda się zrobić laparoskopie a mężowi badanie HBA. Wiadomo ze nie teraz. Do konca roku chce się z tym uporać. Też myślę o in vitro w tym roku ale najpierw muszę mieć pewność że są wskazania.Ja się wkoncu spotkałam z rodzicami. Nie widziałam ich od początku roku a dziś mam dzień rozmyślań i planowania. Porobiłam porządek w wynikach żeby mieć te najważniejsze pod ręką_przydadza się do genetyka. Noi zastanawiam się nad invitro. Wiadomo że w tym roku będę chciała podejść. Ale zastanawiam się w jakiej klinice, z jednej strony kusi mnie program 3w1 z drugiej to przywiązanie do końca nie jestem przekonana. Eh..
kolor nadzieji
Ja majówkę spędzam na czytaniu książek bo pogoda nie rozpieszcza a tak to nadal nic się nie zmieniło zaprzestalam starań.
Cześć Dziewczyny jak tam majowka? Co słychać?
U mnie pieczenie pełna para. Zrobiłam buleczki A teraz w piekarniku siedzi sernik ;-) oczywiście wszystko fit dietka jak najbardziej dalej trwa.
kolor nadzieji
ZDROWIE HARMONIA PŁODNOŚĆ | Facebook
To bezpieczna przestrzeń DLA KOBIET, które chcą zajść w ciążę i dopiero się do niej przygotowują, bądź od jakiegoś czasu się o nią starają. Opiekunem grupy jest dietetyk Emilia Zęgota, założycielka...
www.facebook.com
Są przepisy na płodne posiłki i jakie badania wykonywały i różne inne rzeczy.[emoji16][emoji123]
Uważam tak samo pobadaj wszystko co możliwe. Ja też miałam problem z tarczyca ale na szczęście udało się wyprowadzic na bezpieczny poziom. Laparoskopie też miała razem z Drożnością i histeroskopia. Jak będziesz miła możliwość niech Ci przy lapo też zrobią histeroskopie. A przy teście hba warto rozważyć fragmentacje. Miałaś już AMH?Ooo to dziś mamy podobny dzień pod względem przemyslen... planuje konsultacje z endokrynologiem ( dr Derkacz). Zrobię kompleksowe badania tarczycy. Od nowa hormony i muszę jechać z tym do ginekologa. Mam nadzieję, że uda się zrobić laparoskopie a mężowi badanie HBA. Wiadomo ze nie teraz. Do konca roku chce się z tym uporać. Też myślę o in vitro w tym roku ale najpierw muszę mieć pewność że są wskazania.
reklama
Tak miałam. Wynik amh 4.2. Moja teczka jest już bogata o różne badania. Brakuje laparo co moze byc kluczem do zagadki skad brak ciaz. Drożność w obu jest, ale badanie pianką podobno o du...potluc ;-) shbg norma, hormony męskie ok, przeciwciał p/plemnikowych ujemne. Czekam na możliwość zrobienia laparoUważam tak samo pobadaj wszystko co możliwe. Ja też miałam problem z tarczyca ale na szczęście udało się wyprowadzic na bezpieczny poziom. Laparoskopie też miała razem z Drożnością i histeroskopia. Jak będziesz miła możliwość niech Ci przy lapo też zrobią histeroskopie. A przy teście hba warto rozważyć fragmentacje. Miałaś już AMH?
Podziel się: