reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
;D ja nie byłam u ginekologa od ostatnie wizyty jak rozłożył ręce. Biorę leki według zaleceń immunologa a owulacje określam poprzez ból jajników ;D w przyszły piątek robię betę ;D

05.05: @PałkaZapałka - 1 konsultacja[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.05: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

Cześć Dziewczyny jak tam majowka? Co słychać?
U mnie pieczenie pełna para. Zrobiłam buleczki A teraz w piekarniku siedzi sernik ;-) oczywiście wszystko fit :-D dietka jak najbardziej dalej trwa.

U mnie pieczenie pełna para. Zrobiłam buleczki A teraz w piekarniku siedzi sernik ;-) oczywiście wszystko fit :-D dietka jak najbardziej dalej trwa.
Ja się wkoncu spotkałam z rodzicami. Nie widziałam ich od początku roku😪 a dziś mam dzień rozmyślań i planowania. Porobiłam porządek w wynikach żeby mieć te najważniejsze pod ręką_przydadza się do genetyka. Noi zastanawiam się nad invitro. Wiadomo że w tym roku będę chciała podejść. Ale zastanawiam się w jakiej klinice, z jednej strony kusi mnie program 3w1 z drugiej to przywiązanie do końca nie jestem przekonana. Eh..

Ja się wkoncu spotkałam z rodzicami. Nie widziałam ich od początku roku😪 a dziś mam dzień rozmyślań i planowania. Porobiłam porządek w wynikach żeby mieć te najważniejsze pod ręką_przydadza się do genetyka. Noi zastanawiam się nad invitro. Wiadomo że w tym roku będę chciała podejść. Ale zastanawiam się w jakiej klinice, z jednej strony kusi mnie program 3w1 z drugiej to przywiązanie do końca nie jestem przekonana. Eh..
Ooo to dziś mamy podobny dzień pod względem przemyslen... planuje konsultacje z endokrynologiem ( dr Derkacz). Zrobię kompleksowe badania tarczycy. Od nowa hormony i muszę jechać z tym do ginekologa. Mam nadzieję, że uda się zrobić laparoskopie a mężowi badanie HBA. Wiadomo ze nie teraz. Do konca roku chce się z tym uporać. Też myślę o in vitro w tym roku ale najpierw muszę mieć pewność że są wskazania.

Ja majówkę spędzam na czytaniu książek bo pogoda nie rozpieszcza a tak to nadal nic się nie zmieniło zaprzestalam starań.

dziewczynki moje kochane należę na facebooku do fajnej grupy i was też zachęcam dużo informacji dziewczyny przekazują doradzają dzielą się doświadczeniem.
Są przepisy na płodne posiłki i jakie badania wykonywały i różne inne rzeczy.[emoji16][emoji123]

Ooo to dziś mamy podobny dzień pod względem przemyslen... planuje konsultacje z endokrynologiem ( dr Derkacz). Zrobię kompleksowe badania tarczycy. Od nowa hormony i muszę jechać z tym do ginekologa. Mam nadzieję, że uda się zrobić laparoskopie a mężowi badanie HBA. Wiadomo ze nie teraz. Do konca roku chce się z tym uporać. Też myślę o in vitro w tym roku ale najpierw muszę mieć pewność że są wskazania.
Uważam tak samo pobadaj wszystko co możliwe. Ja też miałam problem z tarczyca ale na szczęście udało się wyprowadzic na bezpieczny poziom. Laparoskopie też miała razem z Drożnością i histeroskopia. Jak będziesz miła możliwość niech Ci przy lapo też zrobią histeroskopie. A przy teście hba warto rozważyć fragmentacje. Miałaś już AMH?

reklama
Uważam tak samo pobadaj wszystko co możliwe. Ja też miałam problem z tarczyca ale na szczęście udało się wyprowadzic na bezpieczny poziom. Laparoskopie też miała razem z Drożnością i histeroskopia. Jak będziesz miła możliwość niech Ci przy lapo też zrobią histeroskopie. A przy teście hba warto rozważyć fragmentacje. Miałaś już AMH?
Tak miałam. Wynik amh 4.2. Moja teczka jest już bogata o różne badania. Brakuje laparo co moze byc kluczem do zagadki skad brak ciaz. Drożność w obu jest, ale badanie pianką podobno o du...potluc ;-) shbg norma, hormony męskie ok, przeciwciał p/plemnikowych ujemne. Czekam na możliwość zrobienia laparo

Do góry