reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja już po... Weszłam do gabinetu i mówię do lekarza że boje się że jest za późno, a on mówi że nie bo jest widoczny plyn więc wygląda na to że jest świeżo po pęknięciu. W sumie komórka ma 24 godziny żeby ją zapłodnić... I ostatnie bóle brzucha w trakcie owulacji oznacza uwolnienie komórki. Nie wiem co myśleć... 😔 Jak to nie wyjdzie zaczynamy przygodę z invitro 😔

reklama
Hej.U mnie lipa po 2 inseminacji.Chyba nie bede pidchodzila do 3 tylko od razu invitro.Dzis koncze 37 lat wiec nie mam czasu,a tu jeszcze badsnie,czekaniw na refundacje wiec to tez trwa.Moj maz jeszcze nie wie ze lipa bo jestesmy u brata wiec nie chcialam mu nic mowic bo musimy to obgadac😔najgorsze urodziny ewer😭

Hej.U mnie lipa po 2 inseminacji.Chyba nie bede pidchodzila do 3 tylko od razu invitro.Dzis koncze 37 lat wiec nie mam czasu,a tu jeszcze badsnie,czekaniw na refundacje wiec to tez trwa.Moj maz jeszcze nie wie ze lipa bo jestesmy u brata wiec nie chcialam mu nic mowic bo musimy to obgadac😔najgorsze urodziny ewer😭
Strasznie współczuję. Eh...

Kasiekt, przykro mi bardzo 😢 Mój lekarz twierdzi, że 3 IUI to minimum, ale zrobisz tak jak czujesz!

Ja już po... Weszłam do gabinetu i mówię do lekarza że boje się że jest za późno, a on mówi że nie bo jest widoczny plyn więc wygląda na to że jest świeżo po pęknięciu. W sumie komórka ma 24 godziny żeby ją zapłodnić... I ostatnie bóle brzucha w trakcie owulacji oznacza uwolnienie komórki. Nie wiem co myśleć... 😔 Jak to nie wyjdzie zaczynamy przygodę z invitro 😔
Trzymam kciuki 😘 Ufaj lekarzowi, na pewno wie co robi!

Dziewczynki moje kochane jak tam czas wam leci? mam nadzieję że trzymacie się dzielnie[emoji123] ja dziś zostałam uwolniona z usztywnienia na nodze i zaliczyłam powolny spacerek po słonecznym podworku[emoji3508][emoji188] bardzo miłe uczucie[emoji4]

21.03: @AsiaaaK - monitoring przed 4 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.03: @kachaaa89 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
01.04: @kolor nadzieji - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.04: @ola32 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Dziewczynki moje kochane jak tam czas wam leci? mam nadzieję że trzymacie się dzielnie[emoji123] ja dziś zostałam uwolniona z usztywnienia na nodze i zaliczyłam powolny spacerek po słonecznym podworku[emoji3508][emoji188] bardzo miłe uczucie[emoji4]
Oj to dobra wieść :-) na pewno poczulas ulgę ;-) z mężem byliśmy na podworku pooddychac świeżym powietrzem. U mnie trwają wiosenne porządki...pranie firanek, mycie okien, odsuwanie mebli i...mąż chce zgłosić się na dodatkowe dyżury w pracy hehe :-D gramy w planszówki. Leci. Nawet nie jest tak źle jak myślałam. Luzik totalny, nie biorę już leków na zapalenie, nie biorę żadnych stymulacji.

Tak wielka ulga odrazu inne samopoczucie[emoji6]To widzę że pogoda sprzyja porządkom my z mężem mamy zamiar odnowić huśtawkę w ogrodzie a tak to seriale oglądamy i jakieś drobne prace domowe i mój m jeździ na rybki bo lubi wędkować a ja siedzę z pieskiem i czytam książki a mam ich do nadrobienia trochę[emoji846] ja w tym cyklu też bez żadnych wspomagaczy na pełnym luzie.[emoji4]

Oj to dobra wieść :-) na pewno poczulas ulgę ;-) z mężem byliśmy na podworku pooddychac świeżym powietrzem. U mnie trwają wiosenne porządki...pranie firanek, mycie okien, odsuwanie mebli i...mąż chce zgłosić się na dodatkowe dyżury w pracy hehe :-D gramy w planszówki. Leci. Nawet nie jest tak źle jak myślałam. Luzik totalny, nie biorę już leków na zapalenie, nie biorę żadnych stymulacji.

Witam dziewczyny trochę mnie nie było i miałam do nadrobienia mnóstwo postów gratuluję tym co się udało i spodziewają się maluszka 💚💚 mnie niestety 4 iui również się nie powiodło i na tym etapie kończę ze staraniami. Będę odwiedzać czasem forum żeby wiedzieć co u Was szczególnie u Ciebie kolor nadzieji mam nadzieję, że ten czas z wirusem szybko się uspokoi i podejdziesz do ivf i będziesz nie bawem świętować ciążę życzę Ci tego z całego ❤ i wszystkim staraczkom żeby wreszcie uśmiechnęło się do Was szczęście🍀

reklama
Dziękuję kochana bardzo[emoji8] odwiedzaj nas koniecznie i mów co tam u ciebie. Ja za ciebie też będę trzymać kciuki żeby ci się w życiu dobrze poukładało i mam nadzieję że jak się już zregenerujesz na maxa to wrócisz do nas z dobrymi wieściami. I proszę nie przestawaj marzyć i dąrz do ich spełnienia nawet tak nieświadomie moga się spełnić[emoji3590][emoji3590][emoji3590] buziaczki[emoji9][emoji9][emoji9]

Witam dziewczyny trochę mnie nie było i miałam do nadrobienia mnóstwo postów gratuluję tym co się udało i spodziewają się maluszka [emoji172][emoji172] mnie niestety 4 iui również się nie powiodło i na tym etapie kończę ze staraniami. Będę odwiedzać czasem forum żeby wiedzieć co u Was szczególnie u Ciebie kolor nadzieji mam nadzieję, że ten czas z wirusem szybko się uspokoi i podejdziesz do ivf i będziesz nie bawem świętować ciążę życzę Ci tego z całego [emoji173] i wszystkim staraczkom żeby wreszcie uśmiechnęło się do Was szczęście[emoji256]

Do góry