reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja już po... Weszłam do gabinetu i mówię do lekarza że boje się że jest za późno, a on mówi że nie bo jest widoczny plyn więc wygląda na to że jest świeżo po pęknięciu. W sumie komórka ma 24 godziny żeby ją zapłodnić... I ostatnie bóle brzucha w trakcie owulacji oznacza uwolnienie komórki. Nie wiem co myśleć... 😔 Jak to nie wyjdzie zaczynamy przygodę z invitro 😔

reklama
Hej.U mnie lipa po 2 inseminacji.Chyba nie bede pidchodzila do 3 tylko od razu invitro.Dzis koncze 37 lat wiec nie mam czasu,a tu jeszcze badsnie,czekaniw na refundacje wiec to tez trwa.Moj maz jeszcze nie wie ze lipa bo jestesmy u brata wiec nie chcialam mu nic mowic bo musimy to obgadac😔najgorsze urodziny ewer😭

Hej.U mnie lipa po 2 inseminacji.Chyba nie bede pidchodzila do 3 tylko od razu invitro.Dzis koncze 37 lat wiec nie mam czasu,a tu jeszcze badsnie,czekaniw na refundacje wiec to tez trwa.Moj maz jeszcze nie wie ze lipa bo jestesmy u brata wiec nie chcialam mu nic mowic bo musimy to obgadac😔najgorsze urodziny ewer😭
Strasznie współczuję. Eh...

Kasiekt, przykro mi bardzo 😢 Mój lekarz twierdzi, że 3 IUI to minimum, ale zrobisz tak jak czujesz!

Ja już po... Weszłam do gabinetu i mówię do lekarza że boje się że jest za późno, a on mówi że nie bo jest widoczny plyn więc wygląda na to że jest świeżo po pęknięciu. W sumie komórka ma 24 godziny żeby ją zapłodnić... I ostatnie bóle brzucha w trakcie owulacji oznacza uwolnienie komórki. Nie wiem co myśleć... 😔 Jak to nie wyjdzie zaczynamy przygodę z invitro 😔
Trzymam kciuki 😘 Ufaj lekarzowi, na pewno wie co robi!

Dziewczynki moje kochane jak tam czas wam leci? mam nadzieję że trzymacie się dzielnie[emoji123] ja dziś zostałam uwolniona z usztywnienia na nodze i zaliczyłam powolny spacerek po słonecznym podworku[emoji3508][emoji188] bardzo miłe uczucie[emoji4]

21.03: @AsiaaaK - monitoring przed 4 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.03: @kachaaa89 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
01.04: @kolor nadzieji - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.04: @ola32 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Dziewczynki moje kochane jak tam czas wam leci? mam nadzieję że trzymacie się dzielnie[emoji123] ja dziś zostałam uwolniona z usztywnienia na nodze i zaliczyłam powolny spacerek po słonecznym podworku[emoji3508][emoji188] bardzo miłe uczucie[emoji4]
Oj to dobra wieść :-) na pewno poczulas ulgę ;-) z mężem byliśmy na podworku pooddychac świeżym powietrzem. U mnie trwają wiosenne porządki...pranie firanek, mycie okien, odsuwanie mebli i...mąż chce zgłosić się na dodatkowe dyżury w pracy hehe :-D gramy w planszówki. Leci. Nawet nie jest tak źle jak myślałam. Luzik totalny, nie biorę już leków na zapalenie, nie biorę żadnych stymulacji.

Tak wielka ulga odrazu inne samopoczucie[emoji6]To widzę że pogoda sprzyja porządkom my z mężem mamy zamiar odnowić huśtawkę w ogrodzie a tak to seriale oglądamy i jakieś drobne prace domowe i mój m jeździ na rybki bo lubi wędkować a ja siedzę z pieskiem i czytam książki a mam ich do nadrobienia trochę[emoji846] ja w tym cyklu też bez żadnych wspomagaczy na pełnym luzie.[emoji4]

Oj to dobra wieść :-) na pewno poczulas ulgę ;-) z mężem byliśmy na podworku pooddychac świeżym powietrzem. U mnie trwają wiosenne porządki...pranie firanek, mycie okien, odsuwanie mebli i...mąż chce zgłosić się na dodatkowe dyżury w pracy hehe :-D gramy w planszówki. Leci. Nawet nie jest tak źle jak myślałam. Luzik totalny, nie biorę już leków na zapalenie, nie biorę żadnych stymulacji.

Witam dziewczyny trochę mnie nie było i miałam do nadrobienia mnóstwo postów gratuluję tym co się udało i spodziewają się maluszka 💚💚 mnie niestety 4 iui również się nie powiodło i na tym etapie kończę ze staraniami. Będę odwiedzać czasem forum żeby wiedzieć co u Was szczególnie u Ciebie kolor nadzieji mam nadzieję, że ten czas z wirusem szybko się uspokoi i podejdziesz do ivf i będziesz nie bawem świętować ciążę życzę Ci tego z całego ❤ i wszystkim staraczkom żeby wreszcie uśmiechnęło się do Was szczęście🍀

reklama
Dziękuję kochana bardzo[emoji8] odwiedzaj nas koniecznie i mów co tam u ciebie. Ja za ciebie też będę trzymać kciuki żeby ci się w życiu dobrze poukładało i mam nadzieję że jak się już zregenerujesz na maxa to wrócisz do nas z dobrymi wieściami. I proszę nie przestawaj marzyć i dąrz do ich spełnienia nawet tak nieświadomie moga się spełnić[emoji3590][emoji3590][emoji3590] buziaczki[emoji9][emoji9][emoji9]

Witam dziewczyny trochę mnie nie było i miałam do nadrobienia mnóstwo postów gratuluję tym co się udało i spodziewają się maluszka [emoji172][emoji172] mnie niestety 4 iui również się nie powiodło i na tym etapie kończę ze staraniami. Będę odwiedzać czasem forum żeby wiedzieć co u Was szczególnie u Ciebie kolor nadzieji mam nadzieję, że ten czas z wirusem szybko się uspokoi i podejdziesz do ivf i będziesz nie bawem świętować ciążę życzę Ci tego z całego [emoji173] i wszystkim staraczkom żeby wreszcie uśmiechnęło się do Was szczęście[emoji256]

Do góry