reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mebelki ładne, ale cena to lekkie przegięcie. Są dla tych co mają za dużo pieniędzy i nie wiedzą co z nimi zrobić :confused:

Błonka
jesli do mnie w najbliższym czasie zmora przyjdzie to za Twoją radą tak na nią nawrzeszczę, że więcej się nie odważy!!! Albo już zacznę krzyczec, żeby nie miała odwagi przyjść :-) .... choć mężusia mogę obudzić bo już się położył. A co tam ......

reklama
Magdusia- super, że wszystko git i że z żyletką sobie poradziłaś:-p:-D

Ala- kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&I zacznij już pyskować tej francy:-D:-D:-D

EDIT: dnia następnego:-)......

Witam się ja już dzisiaj po 7 wstałam- chyba mi spanie przechodzi:-), naoglądałam się łóżeczek w necie i pościeli:-D:-D i wózki- bratowa wysłała mi 2 linki z niemieckiego ebaya wózków, których w PL w ogóle nie ma, niby używane, ale stan BDB i zgłupiałam, chciałam nowy, bo jakoś nie umiałam się przełamać do używki, ale jak zobaczyłem te.....echhh dobrze, że mam jeszcze trochę czasu......

Ostatnia edycja:
no nie powiem mebelki ładne ale cena niekoniecznie ;-)
u mnie dzisiaj tez piekna pogoda ale jakas nie do zycia jestem, nie chce mi sie nic, ide zaraz moze ogarne troche mieszkanko i trzeba wymyslec cosik na obiadek jak mezus glodny wroci z pracy tylko pomyslow brak.. i do sklepu trzeba pojsc, niby blisko ale trzeba sie jakos ogarnac..
miłego dnia dla wszystkich!

też sie witam w ten sloneczny upalny dzien!
mi to poprawialo humor :happy2: zamiast na meza wrzeszczalam na @ :-p takie oczyszczenie...

sylha jeszcze tysiac razy wybierzesz inny wozek.... tak jak ja :-D
Magduniu ciesze sie ze się nie pozacinalas :-p ja chyba kupie maszynke z ogranicznikiem i tyle :baffled: sorry ze tak zdrabniam Twoje imie ale Magdalena mi sie bardzo podoba.. i wszystkie inne zdrobnienia tego imienia!

ja dzis w planach mam moja mame i tesciowa.. razem idziemy nad jeziorko, tam jest bar z takim tarasem przy samej wodzie.. moze jakies piwko bezalkoholowe ... ale to popoludniem dopiero jeszcze sie zdecyduje lody cola czy cos z pradem :-D

z chęcia zjadłabym jakies pyszne lody, jeszcze w tym roku nie byłam.. jakie smaki najbardziej lubicie?
ja to chyba miętowe z kawałkami czekolady mniam

Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!

Proszę o PW

reklama
cześć dziewczynki,
Błonka, ale Ci zazdroszczę fajne widoczki i pyszne lody mmmm.... ja niestety koczuje w pracy. Jeszcze jutro i 4 dni wolnego:D Lody moje ulubione śmietankowe z polewa toffi:) Troche źle sie czuje brzuch coraz bardziej boli

Do góry