reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.02:. @AsiaaaK - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02: @kwiatek91 - wizyta przed ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]
26.02: @kachaaa89 - testowanie to 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.03: @Kinia9292 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.03: @Kinia9292 - wizyta po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji110]
09.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Też już się zapisałam na 9.03 do mojego gina i będę chciała umówić się na in vitro. Teraz trzeba skombinować resztę kasy.
No u mnie to kasa gra dużą rolę nie mam na in vitro teraz i muszę odkładać gdybym miała to bym się też juz nie bawiła w IUI no ale cóż kiedyś uzbieram.. brzuch mnie już boli od rana nie wiem czy doczekam testowania.. znowu lipa też i u mnie na pewno.

No u mnie to kasa gra dużą rolę nie mam na in vitro teraz i muszę odkładać gdybym miała to bym się też juz nie bawiła w IUI no ale cóż kiedyś uzbieram.. brzuch mnie już boli od rana nie wiem czy doczekam testowania.. znowu lipa też i u mnie na pewno.
Ja mam część, patrzę już na kredyty... Niestety jakbym miała tylko zbierać to za długo by mi zeszło, a przy moim wieku każdy miesiąc cenny. :(

Ja mam część, patrzę już na kredyty... Niestety jakbym miała tylko zbierać to za długo by mi zeszło, a przy moim wieku każdy miesiąc cenny. :(
Ja mieszkam w Wawie i u nas przynajmniej sa dopłaty do invitro.Ja decyfuje sie na Novum tam koszt-bez lekow to jakies 9tys.a doplata wynodi 6.Wiec super.Musze sie tam przejechac i dokladnie wypytac co i jak.

Ja się też nie kwalifikuje na żadne dopłaty 😔 mam część pieniędzy na in vitro, ale dużo brakuje.... dlatego liczyłam na inseminację. Niestety jest duża bariera finansowa dla większości osób pewnie.

Witam jestem tu nowa, staram się o dzidzie już od 4 lat, wszystkie badania porobione i w normie pod kątem hormonalnym jak i amh i hsg, drożność jajowodów, mam krótką i zagiętą szyjke macicy oraz macice dwujamową. Od trzech miesięcy jestem stymulowana clo i nic, jutro pierwsza próba inseminacji. Wszystkie moje badania jak i partnera w normie, tylko plemniki trochę mało ruchliwe. Prawdopodobnie robaczki nie mają siły przepłynąć przez moją szyjke. Tak bardzo się martwię, że nie uda się z inseminacją

Hej witaj nie poddawaj się i nie trać nadziei[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110]
Witam jestem tu nowa, staram się o dzidzie już od 4 lat, wszystkie badania porobione i w normie pod kątem hormonalnym jak i amh i hsg, drożność jajowodów, mam krótką i zagiętą szyjke macicy oraz macice dwujamową. Od trzech miesięcy jestem stymulowana clo i nic, jutro pierwsza próba inseminacji. Wszystkie moje badania jak i partnera w normie, tylko plemniki trochę mało ruchliwe. Prawdopodobnie robaczki nie mają siły przepłynąć przez moją szyjke. Tak bardzo się martwię, że nie uda się z inseminacją

reklama
Jest tu może ktoś kto uczęszcza do kliniki Gameta w Gdyni??
Hej witaj nie poddawaj się i nie trać nadziei[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110]
Zaczynam się już martwić, dlaczego nie idzie skoro niby nic nie staje na przeszkodzie, owulacje mam super, zawsze wszystko w terminie i pęcherzyków kilka w idealnych rozmiarach, zawsze dostaję po wizycie zastrzy k na pęknięcie pęcherzyka

Do góry