reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No niestety za mną też 3 nieudane iui i też zamierzam robić in vitro.
Trzymam za ciebie cały czas kciuki i cieszę się że się nie poddajesz i walczysz dalej [emoji3590] buziaczki[emoji8]
U mnie nic w sumie próbuje pogodzić się z trzema nieudanym iui. Teraz przymierzam się zrobić kariotyp na NFZ może się uda. Noi zastanawiam się na invitro. Ale muszę uzbierać jeszcze trochę kasy bo chce podejść do programu 3 w 1.

reklama
Dzieki[emoji4] ja też wierzę że in vitro się uda musi. Super że już działacie a jakie konkretnie badania wam zlecił?
Mąż -Kariotyp
Ja
- estradiol
tsh
LH
FSH
ANTY HBs
AMH
WYNIKI ODEBRAŁAM JUZ I MAM AMH TROCHE WYSOKIE ,ALE NAJWAZNIEJSZE ZE NIE JEST ZA POZNO :).
22.02 WIZYTA W 14 DC I BEDZIEMY WIEDZIEĆ JUZ WIECEJ :).

Hej! Po jakim czasie powinien pęknąć pęcherzyk po podaniu ovitrelle? Zastrzyk miałam w poniedziałek o 18, wczoraj inseminacja, dzisiaj sprawdzałam test owulacyjny i jest tylko 1 kreska :-/
Ja ostatnio miałam iui w dniu podania Ovitrelle. Lekarz powiedział, że badania hormonów z krwi wskazują, że owulacja będzie naturalnie, więc ten zastrzyk to tak tylko wspomagająco. Może i u Ciebie tak będzie, że sam z siebie pęknie szybciej :)

Ja takie badania miałam na początku u nowego lekarza przed iui oprócz kariotypu u męża. Ale widocznie przed in vitro trzeba je powtórzyć.
Mąż -Kariotyp
Ja
- estradiol
tsh
LH
FSH
ANTY HBs
AMH
WYNIKI ODEBRAŁAM JUZ I MAM AMH TROCHE WYSOKIE ,ALE NAJWAZNIEJSZE ZE NIE JEST ZA POZNO :).
22.02 WIZYTA W 14 DC I BEDZIEMY WIEDZIEĆ JUZ WIECEJ :).

13.02: @Kinia9292 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.02: @Hankaa - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.02: @Endzi1981 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02: @kwiatek91 - wizyta przed ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

reklama
Do góry