reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiesz co narazie przystopuje moze na 1 cykl badz 2 ...
Czy in vitro? Strasznie sie boje a poza tym to tez spore fundusze...
Narazie bierzemy sie za remont kuchni wiec zajmne glowke wybieraniem mebelkow itd :)
Rozmawialismy tez o adopcji... Nie wiem narazie stop robimy :)
Witaj. Jakiś czas temu byłam na tym forum. Dwie nieudane inseminacje. Daliśmy sobie spokój i teraz jestem w 6 miesiącu ciąży. Także fajnie ze masz się czym zając. Oczyścić głowę, pozbyć się stresu. Ja nie wierzyłam a jednak. Trzymajcie się ciepło dziewczyny.

reklama
Witaj. Jakiś czas temu byłam na tym forum. Dwie nieudane inseminacje. Daliśmy sobie spokój i teraz jestem w 6 miesiącu ciąży. Także fajnie ze masz się czym zając. Oczyścić głowę, pozbyć się stresu. Ja nie wierzyłam a jednak. Trzymajcie się ciepło dziewczyny.
Gratulacje! <3 Naturalnie Wam się udało?

Gratulacje! <3 Naturalnie Wam się udało?
Tak naturalnie. Na wakacjach się dobrze bawilismy. Po raz pierwszy od dwóch lat. I zaskoczyło. Inseminacje miałam kwiecień i maj 2019. Wakacje w sierpniu. Przez ten okres od czerwca do sierpnia całkowicie zaprzestaliśmy starań. Odstawiłam termometr leki kalendarzyk testy ovu i cieszyłam się życiem pogodzona z tym ze nie będzie mi dane. A jednak los sprawił ze marzenie się spełniło. I wiem ze czasem to nawet medycyna nie pomoże jeśli głowa przepełniona obawiami.

Hej! Po jakim czasie powinien pęknąć pęcherzyk po podaniu ovitrelle? Zastrzyk miałam w poniedziałek o 18, wczoraj inseminacja, dzisiaj sprawdzałam test owulacyjny i jest tylko 1 kreska :-/

Hej! Po jakim czasie powinien pęknąć pęcherzyk po podaniu ovitrelle? Zastrzyk miałam w poniedziałek o 18, wczoraj inseminacja, dzisiaj sprawdzałam test owulacyjny i jest tylko 1 kreska :-/
Kurcze chyba w ciągu 24 h powinien a piszą ze dłużej. Aczkolwiek ja miałam dwa razu na niepeknietym i po ovitrele miałam wrażenie ze pękł dzień po iui. No ale to było moje odczucie nie miałam monitoringu tylko jajnik szalał.

reklama
Do góry