Człowiek się czuje taki wykluczony wtedy... Może nie chcą właśnie przykrości sprawiać...Ja mam to samo.Szczerze zycze wszystkim zdrowego malucha i gratuluje im ale nie moge sluchac o objawach itp.bo mnie serce sciska.U mnie w pracy traktuja mnie jak zgnile jajo.Moja byla szefowa z ktora bylam w bardzo dobrych relavjach nie powiedziala mi ze zostanie babcia o tym zeby pokazac mi wnuka to nawet nie pomysli.Tylko ze ja czuje sie wtedy jeszcze gorzej.wolalabym zeby traktowalu mnie normalnie
reklama
ola32
Fanka BB :)
AsiaaaK nie znałam Waszej historii... Trzymam ogromnie kciuki, żeby Wam się udało, mamy tu na forum ciążę po 3 IUI właśnie, więc wysyłam Ci moc wsparcia, żeby i Wasza historia się tak potoczyła i żebyście mogli razem z mężem długo, długo, długo się tym cieszyć ♥Dziewczyny!
Wiem, jakie to trudne, głowa do góry. Samej mi ciężko, wiadomo są lepsze i gorsze dni. Cały czas myślę o tym, że mamy mało czasu. Mój mąż ma przerzuty, nie wiem ile nam zostało, a chcialabym, żeby nasze dzieci mogły go pamiętać... Ale póki co ich nie ma... I nie wiem czy będą, i czy kiedyś nie zostanę całkiem sama...
Dziś po 2 IUI przyszła miesiączka... Ale, jedyne o czym myślę to, żeby znów spróbować - odluczam dni do trzeciej... Póki jest jeszcze szansa - jest nadzieja, to mam zamiar ja wykorzystać. Życie mnie nauczylo, że trzeba działać, że załamywanie się nie rozwiąże naszych problemów...
Choć czasami trudno o tym pamiętać...
Glowy do góry! Działamy!
ola32
Kasiekt, na pewno nie robią tego ze złej woli. Sama widzisz jak część z nas źle znosi informacje o cudzych ciążach, pewnie chcą Cię przed tym obronić. Możesz jej powiedzieć, że z chęcią zobaczysz wnuka, że to dla Ciebie lepsze niż udawanie, że nie ma tematu.Ja mam to samo.Szczerze zycze wszystkim zdrowego malucha i gratuluje im ale nie moge sluchac o objawach itp.bo mnie serce sciska.U mnie w pracy traktuja mnie jak zgnile jajo.Moja byla szefowa z ktora bylam w bardzo dobrych relavjach nie powiedziala mi ze zostanie babcia o tym zeby pokazac mi wnuka to nawet nie pomysli.Tylko ze ja czuje sie wtedy jeszcze gorzej.wolalabym zeby traktowalu mnie normalnie
Ech, ja nie mam pracy, w której mogłabym się z tym odkryć. Wie o tym jedna koleżanka, szefowa nie. Na razie jakoś mi się udaje pogodzić pracę z leczeniem, choć bywa tak że np. termin iui jest niepewny, a ja nie wiem czy będę potrzebowała całego urlopu, połówki czy wcale i muszę kombinować. Trudno jest mi też np. po negatywnym teście przyjść do pracy i udawać że wszystko jest super. No ale to duża firma i rozpowiadanie o takich rzeczach nie jest rozsądne.
Dzięki kochana za wsparcie, tez mam nadzieję, że do 3 razy sztuka...Kasiekt, na pewno nie robią tego ze złej woli. Sama widzisz jak część z nas źle znosi informacje o cudzych ciążach, pewnie chcą Cię przed tym obronić. Możesz jej powiedzieć, że z chęcią zobaczysz wnuka, że to dla Ciebie lepsze niż udawanie, że nie ma tematu.
Ech, ja nie mam pracy, w której mogłabym się z tym odkryć. Wie o tym jedna koleżanka, szefowa nie. Na razie jakoś mi się udaje pogodzić pracę z leczeniem, choć bywa tak że np. termin iui jest niepewny, a ja nie wiem czy będę potrzebowała całego urlopu, połówki czy wcale i muszę kombinować. Trudno jest mi też np. po negatywnym teście przyjść do pracy i udawać że wszystko jest super. No ale to duża firma i rozpowiadanie o takich rzeczach nie jest rozsądne.
Ja też w pracy kombinuję jak się da, bo wiadomo, trzeba się postarać, żeby na te wszystkie kontrole/badania/zabiegi dojechać. O naszych staraniach wie tylko najbliższą przyjaciółka i Wy, dziewczyny. Też uważam, że praca nie jest najlepszym miejscem na takie tematy, nie wszyscy to rozumieją, a poza tym to już bardzo intymne sprawy. Nie chcę, żeby wszyscy o nich wiedzieli. Jak się uda, będę się chwalic.
U mnie w pracy moja szefowa wie poniewaz czestomam monitoring przed 8 wiec spozniam sie do pracy.Pogadalam z nia szczerze i wiem ze nikomu nie mowi.Moje kolezanki z pokoju tez wiedza ale tylko jedna wie o inseminacji.Ja jestem typem ktory musi sie dzielic emovjami-lepiej mi psychicznie wtedy.Maz nie dokoncamnie rozumie a kto jak nie druga kobieta?Dzięki kochana za wsparcie, tez mam nadzieję, że do 3 razy sztuka...
Ja też w pracy kombinuję jak się da, bo wiadomo, trzeba się postarać, żeby na te wszystkie kontrole/badania/zabiegi dojechać. O naszych staraniach wie tylko najbliższą przyjaciółka i Wy, dziewczyny. Też uważam, że praca nie jest najlepszym miejscem na takie tematy, nie wszyscy to rozumieją, a poza tym to już bardzo intymne sprawy. Nie chcę, żeby wszyscy o nich wiedzieli. Jak się uda, będę się chwalic.
ola32
Asia, przykro mi bardzo A co dalej? Przerwa? In vitro?<0.5
Kochane tak jak mowilam , wynik negatywny wiec rozstaje sie z grupa.
Dziekuje za wszystko
Wiesz co narazie przystopuje moze na 1 cykl badz 2 ...Asia, przykro mi bardzo A co dalej? Przerwa? In vitro?
Czy in vitro? Strasznie sie boje a poza tym to tez spore fundusze...
Narazie bierzemy sie za remont kuchni wiec zajmne glowke wybieraniem mebelkow itd
Rozmawialismy tez o adopcji... Nie wiem narazie stop robimy
kolor nadzieji
Ściskam mocno[emoji3590] trzymaj się kochana odpocznij odetchnie zregeneruje się i trzymam kciuki żebyś wróciła do nas i pochwaliła się że się udało[emoji8]
Kochane tak jak mowilam , wynik negatywny wiec rozstaje sie z grupa.
Dziekuje za wszystko
reklama
kolor nadzieji
12.02: @kachaaa89 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.02: @Kinia9292 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.02: @Hankaa - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.02: @Endzi1981 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
Kogoś dopisać?[emoji846]
" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]
13.02: @Kinia9292 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.02: @Hankaa - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.02: @Endzi1981 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
Kogoś dopisać?[emoji846]
" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]
Podziel się: