kolor nadzieji
Fanka BB :)
Dużo mniej[emoji19]
Niczego nam nie brakuje po prostu mamy mniej szczęścia [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niczego nam nie brakuje po prostu mamy mniej szczęścia [emoji17]
Trzymam kciuki żeby się udało :-) będziemy testować w jednym dniu. Jeśli wytrzymasz do 14dpo ;-) jeeest moooc. u mnie owulacja była w 25dc ale była całkowicie naturalna. Tylko to czekanie ...Nie to wywiady z ludźmi którzy przezywają niepłodność i przechodzą invitro. Albo walczą z własnymi poglądami czy podejść czy nie.
Dziś jest 6dpt (plus 5dni) przeżywam wszystko co można od euforii po płacz - hormony szaleją. Zaczęło się bólami i skurczami, teraz ból piersi i rozpieranie przy lini wzgórka i jajnikach. Ból piersi nie pozwala spać - po nocnych zmianach nie ułatwia to funkcjonowanie - ograniczyłam kawę do jednej dziennie. Do tego ciagle jestem rozpalona jakbym gorączkę w sobie miała.
Jedyny odchyl od normy, nie mam wkurzenia i irytacji zwykle już mężowi się obrywało a teraz jestem spokojna i raczej podniecona. to tyle
Do mnie książka wlasnie dotarła i bede czytac w wolnej chwili na pewno czegos ciekawego mozna sie dowiedzieć a za Was dziewczyny trzymam kciuki ❤Trzymam kciuki żeby się udało :-) będziemy testować w jednym dniu. Jeśli wytrzymasz do 14dpo ;-) jeeest moooc. u mnie owulacja była w 25dc ale była całkowicie naturalna. Tylko to czekanie ...
Dzięki za niusy o książce. Chyba kupię. Może pomoże podjąć decyzję
Trzymam kciuki żeby się udało :-) będziemy testować w jednym dniu. Jeśli wytrzymasz do 14dpo ;-) jeeest moooc. u mnie owulacja była w 25dc ale była całkowicie naturalna. Tylko to czekanie ...
Dzięki za niusy o książce. Chyba kupię. Może pomoże podjąć decyzję
Aha to ja dopiero w czwartek ;-)Ja zacznę testowac w weekend będzie 10dpt i aż do 14dpt (dpt, nie dpo [emoji5])
No to teraz czas na Ciebie [emoji6]Dziękuje Anulka [emoji5] tylko my zostały ze starej gwardii [emoji5]
Wcześniej brałaś 1 x 1? Miałaś wtedy owulację?Hej dziewczyny, ja też po wizycie. Zmiana stymulacji na aromek. 2x1 od 4 do 8 dnia cyklu. 31.01 mam monitoring pęcherzyków. No zobaczymy co tym razem...
Dla mnie nie ma bo szansę równe zeru.
Ale dlaczego?
Ja rzadko mam więcej niż jeden pęcherzyk, ucieszyłam się, że do IUI udało mi się wyhodować dwa.
Tak ja u siebie zauważyłam że przed końcem zbliżającego się okresu to chodzę cała opuchnięta, tyle wody w organizmie mi się zbiera że ręce mam czasami opuchnięte. No i lekki wzrost wagi poszedł do góryDziewczyny czy wy po kilku stymulacjach zauważyliście wzrost wagi?