reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie to wywiady z ludźmi którzy przezywają niepłodność i przechodzą invitro. Albo walczą z własnymi poglądami czy podejść czy nie.

Dziś jest 6dpt (plus 5dni) przeżywam wszystko co można od euforii po płacz - hormony szaleją. Zaczęło się bólami i skurczami, teraz ból piersi i rozpieranie przy lini wzgórka i jajnikach. Ból piersi nie pozwala spać - po nocnych zmianach nie ułatwia to funkcjonowanie - ograniczyłam kawę do jednej dziennie. Do tego ciagle jestem rozpalona jakbym gorączkę w sobie miała.

Jedyny odchyl od normy, nie mam wkurzenia i irytacji zwykle już mężowi się obrywało a teraz jestem spokojna i raczej podniecona. 🥰 to tyle
Trzymam kciuki żeby się udało :-) będziemy testować w jednym dniu. Jeśli wytrzymasz do 14dpo ;-) jeeest moooc. u mnie owulacja była w 25dc :-D ale była całkowicie naturalna. Tylko to czekanie ...
Dzięki za niusy o książce. Chyba kupię. Może pomoże podjąć decyzję

Trzymam kciuki żeby się udało :-) będziemy testować w jednym dniu. Jeśli wytrzymasz do 14dpo ;-) jeeest moooc. u mnie owulacja była w 25dc :-D ale była całkowicie naturalna. Tylko to czekanie ...
Do mnie książka wlasnie dotarła i bede czytac w wolnej chwili na pewno czegos ciekawego mozna sie dowiedzieć 🙂 a za Was dziewczyny trzymam kciuki ✊

Ja zacznę testowac w weekend będzie 10dpt i aż do 14dpt (dpt, nie dpo [emoji5])

reklama
Do góry