reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie dziewczyny,
Inseminację miałam o 16:00 dnia 29-11.
Wczoraj 14 dni po inseminacji testy 3 różne (sikacze ;) ) pozytywne, ale druga kreska słaba.
Beta 36,9.
I co o tym myśleć?
Dziś zrobiłam też betę ale jeszcze nie ma wyników.

No moim zdaniem można się cieszyć. Dobrze jest czytać takie wiadomości [emoji846] to daje nadzieje[emoji846] będziemy gratulować na 100% po drugiej becie dlatego teraz mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A która to była IUI?

Lena to 1 IUI
ale aż 4 lata starań w UK, na różnych tabletkach.....tam nie chcieli zrobić IUI bo nie ma przeciwskazań do tego żebym naturalnie zaszła w ciążę.......nie komentuje....

Już raz miałam puste jajo płodowe (w UK) w 8 tyg poroniłam po tabletkach.

Boje się, że coś jest nie tak. Bo beta bardzo mała. Przeważnie wszyscy ( te kobitki co potem rodzą ) 14 dni po IUI maja betę około 100

Lena to 1 IUI
ale aż 4 lata starań w UK, na różnych tabletkach.....tam nie chcieli zrobić IUI bo nie ma przeciwskazań do tego żebym naturalnie zaszła w ciążę.......nie komentuje....

Już raz miałam puste jajo płodowe (w UK) w 8 tyg poroniłam po tabletkach.

Boje się, że coś jest nie tak. Bo beta bardzo mała. Przeważnie wszyscy ( te kobitki co potem rodzą ) 14 dni po IUI maja betę około 100
Zobaczysz bo dzisiejszej becie czy rośnie. Będziesz miala dziś wynik? Jak tylko będzie to dawaj od razu znać 🙃 ja mam jeszcze 7 dni do testowania.. ale się ten czas wlecze

Witajcie dziewczyny,
Inseminację miałam o 16:00 dnia 29-11.
Wczoraj 14 dni po inseminacji testy 3 różne (sikacze ;) ) pozytywne, ale druga kreska słaba.
Beta 36,9.
I co o tym myśleć?
Dziś zrobiłam też betę ale jeszcze nie ma wyników.
Trzymam kciuki za prawidlowy przyrost. A po cichu gratuluje. Daj znac jak bedzie druga beta

reklama
Do góry