Dokladnie uwazam tak sano na pewno mamy 2 pozytywy pierwszy ze beta pozytywna druga ze rosnieMnie to wygląda na wczesną ciążę. Ale to już lekarz oceni najlepiej. Może było na niepeknietych. Powtórz jeszcze raz bete dla uspokojenia się. Za dwa dni już na pewno będzie większy przyrost i będziesz spokojniejsza
reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Myślę że nie byłoby przyrostu ale spadek gdyby doszło np do pomyłki czy coś a jest przyrost to może wreszcie będzie komu gratulować i może zła passa sobie pójdzieDokladnie uwazam tak sano na pewno mamy 2 pozytywy pierwszy ze beta pozytywna druga ze rosnie
madzialena_baby
Jak tam testowanko? Czekamy niecierpliwie na wieści i zaciskamy kciukiJestem po 2 iui i czekam do 14.12 z testem. Mam brac Duphostan dwa razy po dwie tabletki - trochę się zdziwilam bo ostatnio brałam 2x1. Jak u was to wygląda?
My bedziemy mieli robione przy 1 %. prawidłowychMam pytanie. Jaka musi być minimalna ilość plemników do IUI? Ta torbielą mam się nie stresować bo jest mała I nie rośnie. Mam jeden pecherzyk dominujacy- 14mm. W poniedziałek jeszcze jedno usg I moooooże iui w środę.
Czekam na @. Jak dostane , odrazu mam dzwonic do mojej pani położnej. Oczywiscie dam znac.@Asia999 daj znać kiedy masz wizytę przed iui albo samo iui to wpisze cię w nasz kalendarz[emoji847]
Ostatnia edycja:
Ka.2606
Mogły później pęknąć. Przyrost podobno najlepiej sprawdzać co 2 dni, więc zobacz w poniedziałek [emoji4] ja po cichu gratuluję!dziś jest 15 dni od IUI
Doktor nie robił skanu w dniu inseminacji wiec nie wiem czy na pękniętym czy nie
27/11 miałam jeden pęcherzyk 20mm i 17mm endonometrium
27/11 godzina 24:00 2 x 5000j pregnyl
29/11 godzina 15:40 inseminacja
Zalecenie lekarza :
Dnia 14/12 zrobić betę, jeśli ciąża widzimy się za 7 dni od pozytywnej bety.....
Brak ciąży w becie widzimy się 3 dnia cyklu
Artemida90
Hej dziewczyny kochane.
Polecam Wam z całego serca film Gwiazdka z Nieba. Na prawdę piękny film spłakałam sie.
Nie mam sił ubierać w tym roku choinki....sama [emoji22]
Jeśli któraś miałaby ochotę
Polecam Wam z całego serca film Gwiazdka z Nieba. Na prawdę piękny film spłakałam sie.
madzialena_baby
Dzięki na pewno obejrzę ❤Hej dziewczyny kochane.
Evelyn1919
Bardziej mi chodzilo o ilosc na ml, nie sprecyzowalam I jakie lekarz daje szansę?
My bedziemy mieli robione przy 1 %. prawidłowych
reklama
Zrobiłam test w piątek i niestety nic. Teraz czekam na @, przestałam brać Duphostan, brzuch boli tak ze pewnie kwestia czasu.@GAga01 - jak tam nastawienie przed jutrzejszym testowaniem?[emoji110][emoji110][emoji110] trzymam mocno kciuki[emoji123][emoji123][emoji123]
Miałam jednak nadzieję że Mikołaj coś przyniesie, ale cóż... Próbujemy dalej.
Podziel się: