Evelyn1919
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 16.10@Tolka20 na którą masz dziś ?
O rany dawaj znac co z tym dalej. Trzymaj się KochanaU mnie tragedia. Okazuje się że prawdopodobnie moj pęcherzyk z prawej strony nigdy nie był pecherzykiem tylko torbielą... W sobotę mam iść do lekarza na konsultacje i żeby ona spojrzała swoim okiem na to bo zawsze usg robi mi pielęgniarka.
U mnie tragedia. Okazuje się że prawdopodobnie moj pęcherzyk z prawej strony nigdy nie był pecherzykiem tylko torbielą... W sobotę mam iść do lekarza na konsultacje i żeby ona spojrzała swoim okiem na to bo zawsze usg robi mi pielęgniarka.
No jakoś nie przyszła. A jestem w tym gronie jedną ze starszych [emoji4]To I przyjdzie na Ciebie kolej
Myślę, że to ten ovitrell taki ból wywołuje, ja po iui całe popołudnie musiałam przeleżećHej. Tak mnie tez strassznie bolal brzuch ale tylko w dzien iui