reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie martw się będzie dobrze to napewno nic takiego[emoji8]
Staram się jakoś na luzie do tego podejść i myśleć uda się to się uda nie to nie a kurcze łapie się na tym że staram się nie męczyć nie dźwigać ciężko np zakupów wysługuje się mężem no i wypiłam dziś kawę i teraz się zadręczam że nie powinnam pić kawy 😶 cos mi dolega 😁

Kawę chyba pić można tylko nie za duzo. Ja też staram się na luzie podchodzić ale gdzieś z tyłu głowy staram się oszczędzać bo nigdy nic niewiadomo.
Staram się jakoś na luzie do tego podejść i myśleć uda się to się uda nie to nie a kurcze łapie się na tym że staram się nie męczyć nie dźwigać ciężko np zakupów wysługuje się mężem no i wypiłam dziś kawę i teraz się zadręczam że nie powinnam pić kawy [emoji55] cos mi dolega [emoji16]

Kawę chyba pić można tylko nie za duzo. Ja też staram się na luzie podchodzić ale gdzieś z tyłu głowy staram się oszczędzać bo nigdy nic niewiadomo.
No właśnie też staram się oszczędzać i nie denerwować.. no ja to pije tak jedna ale ja tak mam za każdym razem jak juz mam płodne i aż do @ to unikam jej całkiem 😶 przecież ja oszaleje przez te dwa tygodnie 😂

09.12: @jomara - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.12: @Motylekk - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
10.12: @Tolka20 - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
11.12: @Megan4 - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
12.12: @Magdunia90 - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.12: @GAga01 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
16.12: @Mongi - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.12: @Ka.2606 - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.12: @kolor nadzieji - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.12: @madzialena_baby - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.12: @Endzi1981 - wizyta u dr. G przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.12: @Hankaa - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.12: @madzialena_baby - wizyta po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
Kogoś dopisać?[emoji846]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam takie pytanie, w związku z tym ze te całe starania generują bardzo dużo stresu a dodatkowo życie w innych sferach tez potrafi nas nie oszczędzać, czy rozmawialiście kiedyś z lekarzem czy w trakcie przygotowań do IUI lub po IUI można przyjmować jakieś delikatne leki uspokajające? Ziołowe? Poruszaliście kiedyś ten temat z lekarzem? Macie jakieś doświadczenie?

reklama
Ja nie poruszyłam a miałam zamiar i teraz żałuję bo od jakiś 2 miesięcy mam problemy ze snem wogole nie mogę zasnąć kręcę się przeciętnie od 2 do 4 h czasami do momentu zaśnięcia to jest straszne. I zazwyczaj mam właśnie myśli zawalone tematem starań co jak się nie uda jak się uda i wogole natłok cały czas tych samych mysli
Dziewczyny mam takie pytanie, w związku z tym ze te całe starania generują bardzo dużo stresu a dodatkowo życie w innych sferach tez potrafi nas nie oszczędzać, czy rozmawialiście kiedyś z lekarzem czy w trakcie przygotowań do IUI lub po IUI można przyjmować jakieś delikatne leki uspokajające? Ziołowe? Poruszaliście kiedyś ten temat z lekarzem? Macie jakieś doświadczenie?

Do góry