kolor nadzieji
Fanka BB :)
Nowy cykl nowa nadzieja[emoji4]
Chyba zaczyna się coś rozkręcać [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba zaczyna się coś rozkręcać [emoji4]
Może takTo niewiem z czego to zabarwienie bo czytałam że czasem od dupka są lekkie plamienia ale ty dopiero dziś zaczelas brać więc to nie od tego[emoji848]
A może gin przy iui ci jakieś naczynko naruszył i teraz się oczyszcza[emoji848]
Może tak [emoji45]
Staram się jakoś na luzie do tego podejść i myśleć uda się to się uda nie to nie a kurcze łapie się na tym że staram się nie męczyć nie dźwigać ciężko np zakupów wysługuje się mężem no i wypiłam dziś kawę i teraz się zadręczam że nie powinnam pić kawy cos mi dolegaNie martw się będzie dobrze to napewno nic takiego[emoji8]
Staram się jakoś na luzie do tego podejść i myśleć uda się to się uda nie to nie a kurcze łapie się na tym że staram się nie męczyć nie dźwigać ciężko np zakupów wysługuje się mężem no i wypiłam dziś kawę i teraz się zadręczam że nie powinnam pić kawy [emoji55] cos mi dolega [emoji16]
No właśnie też staram się oszczędzać i nie denerwować.. no ja to pije tak jedna ale ja tak mam za każdym razem jak juz mam płodne i aż do @ to unikam jej całkiem przecież ja oszaleje przez te dwa tygodnieKawę chyba pić można tylko nie za duzo. Ja też staram się na luzie podchodzić ale gdzieś z tyłu głowy staram się oszczędzać bo nigdy nic niewiadomo.
No właśnie też staram się oszczędzać i nie denerwować.. no ja to pije tak jedna ale ja tak mam za każdym razem jak juz mam płodne i aż do @ to unikam jej całkiem [emoji55] przecież ja oszaleje przez te dwa tygodnie [emoji23]
Dziewczyny mam takie pytanie, w związku z tym ze te całe starania generują bardzo dużo stresu a dodatkowo życie w innych sferach tez potrafi nas nie oszczędzać, czy rozmawialiście kiedyś z lekarzem czy w trakcie przygotowań do IUI lub po IUI można przyjmować jakieś delikatne leki uspokajające? Ziołowe? Poruszaliście kiedyś ten temat z lekarzem? Macie jakieś doświadczenie?