reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Ka.2606 tak teraz pomyślałam że ty w pierwszej wersji byłaś w kalendarzu na testowanie wpisana na 7.12 czyli dziś i może za wcześnie ta betę zrobiłaś[emoji848] i że może skoro @ nie ma to warto powtotrzyc[emoji110]

reklama
Łącznie wszystko około 2tys, sama IUI 700
Bo ja wczoraj byłam u swego lekarza i nam powiedział że same badania będą kosztować 1400zł plus iui 800zl a jeszcze muszę zrobić drożność jajowodów która kosztuje dodatkowo 600zl i trochę się przerazilam tymi kosztami. 3tys trzeba szykować na iui i tak się zastanawiam bo warto spróbować może akurat po iui się uda no nie wiem sama
[/QUOTE]
Mnie właśnie wszystkie badania hormony , zakaźne , drożność , biocenoza, badania gin i badania męża oraz badania przed samą IUI moje i męża tyle wyszły plus IUI 810 zł

Bo ja wczoraj byłam u swego lekarza i nam powiedział że same badania będą kosztować 1400zł plus iui 800zl a jeszcze muszę zrobić drożność jajowodów która kosztuje dodatkowo 600zl i trochę się przerazilam tymi kosztami. 3tys trzeba szykować na iui i tak się zastanawiam bo warto spróbować może akurat po iui się uda no nie wiem sama
Mnie właśnie wszystkie badania hormony , zakaźne , drożność , biocenoza, badania gin i badania męża oraz badania przed samą IUI moje i męża tyle wyszły plus IUI 810 zł
[/QUOTE]
Około 3 tys plus to IUI

Hej[emoji846] raczej mam zwykły śluz nie zauważyłam zabarwienia, mnie też dzień po iui bolał trochę brzuch a tak to czasem gdzieś tam trochę na zmianę jajniki zakuja i tyle. A dużo tego masz? Bierzesz jakiś progesteron?
Hej :) masz jakieś upławy ? Bo ja mam tak trochę przy podcieraniu trochę jakby krwi takie różowe czasem brązowe następnego dnia po IUI strasznie podbrzusze bolało teraz nie ale te upławy [emoji53][emoji45]

Hej[emoji846] raczej mam zwykły śluz nie zauważyłam zabarwienia, mnie też dzień po iui bolał trochę brzuch a tak to czasem gdzieś tam trochę na zmianę jajniki zakuja i tyle. A dużo tego masz? Bierzesz jakiś progesteron?
No tak niby zwyczajnie tyle że zabarwiony 😟 od dzisiaj zaczelam tak lekarz zalecił dwie tabletki tego duphastonu.. kurcze to coś nie tak ze mną

To niewiem z czego to zabarwienie bo czytałam że czasem od dupka są lekkie plamienia ale ty dopiero dziś zaczelas brać więc to nie od tego[emoji848]
A może gin przy iui ci jakieś naczynko naruszył i teraz się oczyszcza[emoji848]
No tak niby zwyczajnie tyle że zabarwiony [emoji45] od dzisiaj zaczelam tak lekarz zalecił dwie tabletki tego duphastonu.. kurcze to coś nie tak ze mną

reklama
Do góry