reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochane siedze w laboratoroum serce mam w gardle tak strasznie sie boje .. Chyba jeszcze bardxiej niż przy pierwszym badaniu pewnie dlatego że już w seecu pojawila sie jakaś maleńka nadzieja że jednak cuda się zdarzają. I zapuściła już swoje korzenie. No ale jeszcze 8 h i bedzie wszystko jasne.

Kochane siedze w laboratoroum serce mam w gardle tak strasznie sie boje .. Chyba jeszcze bardxiej niż przy pierwszym badaniu pewnie dlatego że już w seecu pojawila sie jakaś maleńka nadzieja że jednak cuda się zdarzają. I zapuściła już swoje korzenie. No ale jeszcze 8 h i bedzie wszystko jasne.
Trzymamy kciuki ✊✊✊ na pewno będzie dobrze i zobaczysz rosnącą betę nie może być inaczej ♥️ ✊✊

No nie dziwię się, że się tak stresujesz. Jestem dobrej myśli [emoji8]

Kochana mocne kciuki za ogromnie wysoka bete!!!!

Hej dziewczynki jak mija dzionek?
Mam zagwozdke zawsze przed @ bolały mnie piersi przychodziła @ i ból przechodził a dziś mam 3dc i one nadal bolą i do tego swędzą i się zastanawiam dlaczego[emoji848]

reklama
Do góry