reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bardzo różnie jeśli nie biorę duphaston to nawet ponad 40 dni. Muszę poczekać i zadufać lekarzowi.
To na prawdę długie także pęcherzyk moze być taki w tym czasie myślę, że urośnie, a jesli sytuacja się powtórzy to pogadaj z lekarzem żeby dał Ci coś lepszego czy zmienił leki. Ja już też tracę cierpliwość kolejny cykl i d*pa (naturalne staranie) teraz czekam na wyniki badań przed pierwszą IUI i już się doczekać nie mogę mam nadzieje, że ta metoda pomoże bo naturalnie jak widać nie jest nam pisane, a moja koleżanka zaszła w trzecim mc starań .. nie którzy mają szczęście...

To nigdy nie jest sprawiedliwe. Ja z synkiem zaliczylam wpadke od razu tzn maz wpadl na urlop zza granicy a jak wyjezdzal bylam juz w ciazy ,[emoji23]
To na prawdę długie także pęcherzyk moze być taki w tym czasie myślę, że urośnie, a jesli sytuacja się powtórzy to pogadaj z lekarzem żeby dał Ci coś lepszego czy zmienił leki. Ja już też tracę cierpliwość kolejny cykl i d*pa (naturalne staranie) teraz czekam na wyniki badań przed pierwszą IUI i już się doczekać nie mogę mam nadzieje, że ta metoda pomoże bo naturalnie jak widać nie jest nam pisane, a moja koleżanka zaszła w trzecim mc starań .. nie którzy mają szczęście...

reklama
Do góry