Z
Zenka
Gość
Wiem, że lekarz ma też wyrazić swoją opinię ale nie wyobrażam sobie przedłużać tego do nie wiadomo ilu prób.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet nie zapytałam taka byłam pełna nadziei. Życzę aby nie było potrzebne tyle podejść.Ja mam ustalone z moim lekarzem 3. Choc naiwnie wietze w to ze az tyle nie bedzie potrzeby
Ja chcę 4.Dziewczyny zastanawiałyście się ile razy chcecie msksymalnie podchodzić do inseminacji?
DziekiJa nawet nie zapytałam taka byłam pełna nadziei. Życzę aby nie było potrzebne tyle podejść.
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam monitoring 9dc póki co są 3 pecherzyki po 10 mm malutkie. Na kolejny kazał przyjechać w poniedziałek. Mi zazwyczaj one nie rosną a jeśli już to bardzo powoli a lekarz znowu każe czekać. Myślałam ze tym razem kiedy szykujemy się do IUI da mi jakieś leki żeby cały ten proces przyspieszyć już sama nie wiem co myśleć
Czasami czuje jak dziecko we mgle, ciężki dziś dzień, dół na max
Miałam już 3 cykle monitorowane i ani razu nie stwierdził owulacji(biorę CLO dwie tabletki dziennie od 5 do 9 dc) Na ostatniej wizycie powiedział ze będziemy silniej stymulować i dał znowu tylko CLO. Wczoraj ten monitoring i znowu to samo każe czekać. Kurczę myśle ze mam dobrego doświadczonego lekarza tylko już czasami ciężko mi znieść ten dłużący się nieustannie czas. Chciałabym żeby coś się zadziało. W tym cyklu mam mieć IUI ale jak kiedy te pecherzyki takie małe i nie pękają ?
Kurde, to faktycznie słaba ta stymulacja... A mówiłaś mu wprost, że chcesz coś więcej?Hej dziewczyny. Wczoraj miałam monitoring 9dc póki co są 3 pecherzyki po 10 mm malutkie. Na kolejny kazał przyjechać w poniedziałek. Mi zazwyczaj one nie rosną a jeśli już to bardzo powoli a lekarz znowu każe czekać. Myślałam ze tym razem kiedy szykujemy się do IUI da mi jakieś leki żeby cały ten proces przyspieszyć już sama nie wiem co myśleć
Czasami czuje jak dziecko we mgle, ciężki dziś dzień, dół na max