reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@DoMaRy - jak się czujesz po laparoskopii? Jaki wynik?
@Mustbe - daj znać koniecznie po wizycie! [emoji110][emoji110][emoji110]
Czuje się nieźle ale cały czas ma przeciw bulowch kroplowkach i zastrzykach
Oba jajowody niedrozne W lewym minimalne przesączanie kontrastu. Oba jajowody z przewezeniami pozapalnymi.i ognisko endometriozy
Jutro zapytam się czemu nie udało się udroznic
Myślałem że po to robię laparoskopie by jedli są niedrozne to je udroznic A dziś tylko mi gin napisał bo zaraz po zabiegu skończył dyżur i jutro będzie to pogadamy
Zalamalam się Ale przynajmniej wiem na czy stoję
Tylko invitro

reklama
Na razie zapisałam się do Łodzi, ale będę próbować jeszcze w Warszawie, bo tu mieszkam, więc wygodniej [emoji4] chciałabym jechać od razu z jakimiś badaniami, bo wiadomo, że coś zleci, ale nie wiem co wybrać [emoji28]

Podobno jesli soe dzwoni tam codziennie to zawsze zwalnia sie jakies miejsce na JUZ

Oba jajowody niedrozne W lewym minimalne przesączanie kontrastu. Oba jajowody z przewezeniami pozapalnymi.i ognisko endometriozy
Myślałem że po to robię laparoskopie by jedli są niedrozne to je udroznic A dziś tylko mi gin napisał bo zaraz po zabiegu skończył dyżur i jutro będzie to pogadamy
Tylko invitro

No to bardzo dobrze ze laparoskopia byla!! Teraz wiesz co robic i nie tracisz czasu[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Tylko invitro
Obawiam się, że nie każdy da się udrożnić... Mam nadzieję, że jutro lekarz Ci wszystko wyjaśni i uda się zrobić plan działania.

Będę próbować w sierpniu, na razie w sobotę jedziemy na urlop i mam nadzieję o tym wszystkim nie myśleć [emoji4] a jak Ty się czujesz?

Eee no to super, udanych wakacji!! Wypoczywaj ile wejdzie!!
Ja mam stresik przed jutrem, ale z drugie strony wbijam w leb ze naprawde nie ma czym sie denerwowac[emoji38][emoji2][emoji2][emoji2]
Wspanialych wakacji!![emoji905][emoji907][emoji898][emoji483]

Dziewczyny spóźnia mi się miesiaczka 2 dni. Ciaze wykluczam. Myślicie ze po kilkumiesięcznej stymulacji i po 3 miesięcznej przerwie cykl się reguluje? Temp 37 jak zwykle w okresie okolomenstruacyjnym. Najpierw mi się skrócił o dwa dni w trakcie stymulacji a teraz się wydłuża,

Dziewczyny spóźnia mi się miesiaczka 2 dni. Ciaze wykluczam. Myślicie ze po kilkumiesięcznej stymulacji i po 3 miesięcznej przerwie cykl się reguluje? Temp 37 jak zwykle w okresie okolomenstruacyjnym. Najpierw mi się skrócił o dwa dni w trakcie stymulacji a teraz się wydłuża,
Myślę, że wahania 2-3 dni są naturalne, chyba rzadko jest tak, że mamy równe cykle całe życie. Ja ostatnie kilka lat miałam 30-31 dni a od 2 miesięcy 28-29.

reklama
Obawiam się, że nie każdy da się udrożnić... Mam nadzieję, że jutro lekarz Ci wszystko wyjaśni i uda się zrobić plan działania.
Hej tak wyjaśnił że prawy jest poskrecane i pozrastany i przyrosniety do macicy
Lewy lekko przepuścić kontrast Ale nie udraznaili bo za duże by było ryzyko ciąży pozamacicznej
Zapobiegawczo bo w tej sytuacji też może dojść do pozamacicznej zaczynam brać anty I kończę starania o dziecko po 5 latach walki
Życzę wam by spełniły się wasze marzenia
Powodzenia

Do góry