żabciaaa, i jak dzisiaj poszło? wszystko dobrze?U mnie o 15 wizyta i mam nadzieję IUI...
reklama
żabciaaa
Zaciekawiona BB
Hmmm no własnie mam wątpliwości, bo w sobotę gin miała wątpliwości czy to już nie będzie torbiel (27 mm) ale kazała mimo wszystko zrobić zastrzyk z ovitrelle. Miałam nadzieje, że przed podjęciem decyzji o dzisiejszej IUI jeszcze się upewni, sprawdziła na USG, że pęcherzyk dalej jest choć w sumie nie wiem jakiego rozmiaru ale mimo wszystko wykonała zabieg w środę kontrola czy pęcherzyk pękł, jeśli nie to cóż... to podejście było bezsensowne... Czuję się naciągnięta na kasę a mało "zaopiekowana"żabciaaa, i jak dzisiaj poszło? wszystko dobrze?
W takim razie
Obawiam się że wpadliśmy w psychologiczne tarapaty a brak ciąży jest spowodowany tym kilkumiesięcznym leczeniem męża i nieudanymi staraniami o maluszka...
To ja już nic z tego nie rozumiem. Jestesmy młodzi, ja jeszcze nie dobiłam do 30..To dobry wynik kochana - jeśli jesteście młodzi szukałabym innej przyczyny i tak szybko nie rezygnowała z genetycznego ojcostwa
Obawiam się że wpadliśmy w psychologiczne tarapaty a brak ciąży jest spowodowany tym kilkumiesięcznym leczeniem męża i nieudanymi staraniami o maluszka...
Hmmm no własnie mam wątpliwości, bo w sobotę gin miała wątpliwości czy to już nie będzie torbiel (27 mm) ale kazała mimo wszystko zrobić zastrzyk z ovitrelle. Miałam nadzieje, że przed podjęciem decyzji o dzisiejszej IUI jeszcze się upewni, sprawdziła na USG, że pęcherzyk dalej jest choć w sumie nie wiem jakiego rozmiaru ale mimo wszystko wykonała zabieg w środę kontrola czy pęcherzyk pękł, jeśli nie to cóż... to podejście było bezsensowne... Czuję się naciągnięta na kasę a mało "zaopiekowana"
Moje pecherzyki tez bywaly duze i nawet do 30 mm dobijaly. I tez robili iui
Tu raczej chodzi o wykorzystanie kazdej mozliwej szansy bo wiesz jak jest, czasem poprostu trzeba trafic na TEN moment, TO jajeczko i TEN plemnik.
Badz dobrej mysli, a my trzymamy kciuki[emoji1307][emoji1307]
redferrari
Fanka BB :)
Zaciśnięte!Dziewczynki
Trzymajcie kciuki
W czwartek ostatni transfer
redferrari
Kochana to prawda czasem stres blokuje wszystko - więc może wakacje i bez seksu z zegarkiem na czas? Może kilka sesji terapii...W takim razie
To ja już nic z tego nie rozumiem. Jestesmy młodzi, ja jeszcze nie dobiłam do 30..
Ka.2606
@ Dzoannna, trzymam i nie puszczam [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczynki
Trzymajcie kciuki
Z całych sił [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczynki
Trzymajcie kciuki
reklama
Podziel się: