Od tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna
Oby wszystko było w porządku bo czasem myślę że to zbyt piękne aby było prawdziwe Zobacz załącznik 993932
reklama
Gratuluję z całego sercaOd tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna
Oby wszystko było w porządku bo czasem myślę że to zbyt piękne aby było prawdziwe Zobacz załącznik 993932
Życzę Nam wszystkim takiego widoku
Superr
Ka.2606
Fanka BB :)
Ale krecha [emoji7] jak malowana! Gratulacje, czekamy na potwierdzenie [emoji3]Od tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna
Wielkie gratulacje :-) :-) coś pięknego !Od tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna
Cześć Tak byłam o 8:00 wyniki o 15:00@Natka001 a Ty dzisiaj testujesz?
Tylko że mój organizm bardzo daje do zrozumienia że @ jest tuż tuż
żabciaaa
Zaciekawiona BB
Kochana mimo wszystko trzymam kciuki za pozytywny wynik bety póki nie ma @ wszystko jest możliweCześć Tak byłam o 8:00 wyniki o 15:00
To może być też ze stresu, jak się za dużo myśli. Zaczekaj na wynik to już niedługo
Cześć Tak byłam o 8:00 wyniki o 15:00
reklama
Wow super super super trzymamy mocno kciuki za Was buziakiDziewczyny jest pęcherzyk ciążowy ma 6mm to 4t2d. Teraz czekam na kolejną wizytę 16 lipca i oby serduszko już było i nic niedobrego po drodze się nie wydarzyło. @Ka.2606 wpisz mnie proszę w kalendarz
Podziel się: