reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Moje Drogie :-)
Dziś dzień niespodzianek... moja przyjaciółka wraca na stałe do Polski po 6 latach rozłąki. Zaczyna od nowa. Jestem w niebie ;-) a do tego nius na pocieszenie. Para 44 lata on 46 ona...3 in vitro w Czechach komorka i plemnik dawcy, 2 in vitro w Polsce, 5 iui... dziś 2 kreski ... :-) :-) :-) ciesze się razem z nimi. Coś pięknego.
Ale że tak naturalnie? [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Cześć Moje Drogie :-)
Dziś dzień niespodzianek... moja przyjaciółka wraca na stałe do Polski po 6 latach rozłąki. Zaczyna od nowa. Jestem w niebie ;-) a do tego nius na pocieszenie. Para 44 lata on 46 ona...3 in vitro w Czechach komorka i plemnik dawcy, 2 in vitro w Polsce, 5 iui... dziś 2 kreski ... :-) :-) :-) ciesze się razem z nimi. Coś pięknego.
Super że Twoja przyjaciółka wraca do Polski w końcu będziecie razem
A ta parka naprawdę istny cud
Trzeba wierzyć do końca coś pieknego

Od tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna :)
Oby wszystko było w porządku bo czasem myślę że to zbyt piękne aby było prawdziwe
@Mustbe, trzymamy dziś kciuki za wizytę i nie puszczamy do póki nam nie zdasz relacji [emoji4][emoji4][emoji4] [emoji110][emoji110][emoji110]
IMG_20190704_070057.jpeg

@agawid cieszymy się razem z Tobą :-) A przypadek pary o której piszesz jest dowodem na to że nie należy się poddawać :-) no i napisz nam koniecznie w jaki sposób udało im się doprowadzić do tego pięknego cudu :rolleyes2:

@Mustbe piękny widok :tak::wink: daj znać jak już będziesz po wizycie No cudnie po prostu!! :-) trzymam kciuki Kochana żeby wszystko było jak najlepiej :-*

reklama
No właśnie nie biorę żadnych tabletek nic kompletnie i to mnie dziwi że nic nie kazali brać
Ja na własną rękę biorę tylko kwas foliowy ale biorę go praktycznie cały czas
@Natka001 z tego co tu czytałam nie wszyscy mają zalecane branie luteinę, zdaje się że zależy to od poziomu progesteronu?!?! Choć ja teraz w klinice żadnych badań pod tym kątem nie miałam robionych Kwas foliowy też już łykam od x czasu, później gin kazała mi zmienić na jakis taki "bogatszy" w składzie Symfolic a z kolei endokrynolog kazał Symfolic uzupełnić jeszcze o wit. D i jod

Do góry