reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Cześć Moje Drogie :-)
Dziś dzień niespodzianek... moja przyjaciółka wraca na stałe do Polski po 6 latach rozłąki. Zaczyna od nowa. Jestem w niebie ;-) a do tego nius na pocieszenie. Para 44 lata on 46 ona...3 in vitro w Czechach komorka i plemnik dawcy, 2 in vitro w Polsce, 5 iui... dziś 2 kreski ... :-) :-) :-) ciesze się razem z nimi. Coś pięknego.
Ale że tak naturalnie? [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Cześć Moje Drogie :-)
Dziś dzień niespodzianek... moja przyjaciółka wraca na stałe do Polski po 6 latach rozłąki. Zaczyna od nowa. Jestem w niebie ;-) a do tego nius na pocieszenie. Para 44 lata on 46 ona...3 in vitro w Czechach komorka i plemnik dawcy, 2 in vitro w Polsce, 5 iui... dziś 2 kreski ... :-) :-) :-) ciesze się razem z nimi. Coś pięknego.
Super że Twoja przyjaciółka wraca do Polski w końcu będziecie razem
A ta parka naprawdę istny cud
Trzeba wierzyć do końca coś pieknego

Od tygodnia nie robiłam bety, ale dziś zrobiłam test i wyszła druga wyraźna :)
Oby wszystko było w porządku bo czasem myślę że to zbyt piękne aby było prawdziwe
@Mustbe, trzymamy dziś kciuki za wizytę i nie puszczamy do póki nam nie zdasz relacji [emoji4][emoji4][emoji4] [emoji110][emoji110][emoji110]
IMG_20190704_070057.jpeg

@agawid cieszymy się razem z Tobą :-) A przypadek pary o której piszesz jest dowodem na to że nie należy się poddawać :-) no i napisz nam koniecznie w jaki sposób udało im się doprowadzić do tego pięknego cudu :rolleyes2:

@Mustbe piękny widok :tak::wink: daj znać jak już będziesz po wizycie No cudnie po prostu!! :-) trzymam kciuki Kochana żeby wszystko było jak najlepiej :-*

reklama
No właśnie nie biorę żadnych tabletek nic kompletnie i to mnie dziwi że nic nie kazali brać
Ja na własną rękę biorę tylko kwas foliowy ale biorę go praktycznie cały czas
@Natka001 z tego co tu czytałam nie wszyscy mają zalecane branie luteinę, zdaje się że zależy to od poziomu progesteronu?!?! Choć ja teraz w klinice żadnych badań pod tym kątem nie miałam robionych Kwas foliowy też już łykam od x czasu, później gin kazała mi zmienić na jakis taki "bogatszy" w składzie Symfolic a z kolei endokrynolog kazał Symfolic uzupełnić jeszcze o wit. D i jod

Do góry