reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny jest pęcherzyk ciążowy ma 6mm:) to 4t2d. Teraz czekam na kolejną wizytę 16 lipca i oby serduszko już było i nic niedobrego po drodze się nie wydarzyło. @Ka.2606 wpisz mnie proszę w kalendarz

Kochana to sie minelysmy w klinice, ja dzis leze na sali mam wlew z intralipidu.

GRATULUJE[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Niestety
Moja beta to Także teraz czekać aż poleci@
Tym bardziej że to 28dc
I 13 d po inseminacji
3 lata się lecze i nic Co miesiąc ten sam histeryczny płacz lament Już mam dosyć tym bardziej że w moim otoczeniu rodzą się same dzieci w pracy non stop któraś w ciazy w rodzinie to samo i te naprawdę bijące teksty w końcu byście się postarali bardziej Boże naprawdę nie mam już na to siły
Ale Wam życzę jak najlepiej

Przykro mi:(
A mysleliscie o invitro?
IUI to tylko tak naprawde wybranie najlepszego momentu i podanie nasienia a wiec pokonanie drogi plemnika.
A przyczyn moze byc wiele innych...
Sama mialam 3 iui i stwierdzilam ze trzeba dzialac bo skoro nie udaje sie to jest cos na rzeczy jednak.
Walcz kochana nie poddawaj sie!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Zobacz ile nas tu jest ktore przechodza
przez zalamanie, wscieklosc, bezsilnosc, potem wracamy i idziemy
do celu! Jestes juz na drodze, na dobrej drodze, a cel jest co raz blizej!!

Cześć powiem tak
Przykro mi:(
A mysleliscie o invitro?
IUI to tylko tak naprawde wybranie najlepszego momentu i podanie nasienia a wiec pokonanie drogi plemnika.
A przyczyn moze byc wiele innych...
Sama mialam 3 iui i stwierdzilam ze trzeba dzialac bo skoro nie udaje sie to jest cos na rzeczy jednak.
Walcz kochana nie poddawaj sie!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Zobacz ile nas tu jest ktore przechodza
przez zalamanie, wscieklosc, bezsilnosc, potem wracamy i idziemy
do celu! Jestes juz na drodze, na dobrej drodze, a cel jest co raz blizej!!
Cześć powiem tak
To była nasza pierwsza iui
Tylko zanim do niej doszło minęły 3 cykle eh
Niestety zanim będzie następne mina kolejne 3 ponieważ za głupim skierowaniem będę czekać 2 miesiące tyle się czeka na wizytę u mojej Pani gin a w tym czasie wyjdą mi wszystkie badania eh

Niestety
Moja beta to <5
Także teraz czekać aż poleci@
Tym bardziej że to 28dc
I 13 d po inseminacji
3 lata się lecze i nic Co miesiąc ten sam histeryczny płacz lament Już mam dosyć tym bardziej że w moim otoczeniu rodzą się same dzieci w pracy non stop któraś w ciazy w rodzinie to samo i te naprawdę bijące teksty w końcu byście się postarali bardziej Boże naprawdę nie mam już na to siły
Ale Wam życzę jak najlepiej
@Natka001 bardzo mi przykro, ja dokładnie w poprzedni piątek czułam to samo.... I właśnie te irytujące i podnoszące w kółko ciśnienie teksty "postaralibyście się..." Nawet w pracy mi mówią żebym się w końcu zdecydowała jak ja zdecydowana jestem tylko nic zaskoczyć nie chce :errr: Kochana ja po piątkowym negatywnym wyniku bety przyłączyłam się do forum i naprawdę jest dużo lżej w gronie, w którym Cię każdy rozumie, pocieszy, bo wiesz, że większość doskonale wie co czujemy Tak więc nie waż się nawet nas opuszczać :angry: Walczymy dalej!!!! Ja w lipcu mam nadzieję, że będę miała kolejne podejście do IUI... I mam nadzieję, że Ty także ;-) ;)

A o jakim skierowaniu piszesz, że aż tyle musi czasu upłynąć do kolejnego IUI?!?! Prywatnie chodzisz do lekarza czy na NFZ???

Ostatnia edycja:
@Natka001 bardzo mi przykro, ja dokładnie w poprzedni piątek czułam to samo.... I właśnie te irytujące i podnoszące w kółko ciśnienie teksty "postaralibyście się..." Nawet w pracy mi mówią żebym się w końcu zdecydowała jak ja zdecydowana jestem tylko nic zaskoczyć nie chce :errr: Kochana ja po piątkowym negatywnym wyniku bety przyłączyłam się do forum i naprawdę jest dużo lżej w gronie, w którym Cię każdy rozumie, pocieszy, bo wiesz, że większość doskonale wie co czujemy Tak więc nie waż się nawet nas opuszczać :angry: Walczymy dalej!!!! Ja w lipcu mam nadzieję, że będę miała kolejne podejście do IUI... I mam nadzieję, że Ty także ;-) ;)

A o jakim skierowaniu piszesz, że aż tyle musi czasu upłynąć do kolejnego IUI?!?! Prywatnie chodzisz do lekarza czy na NFZ???

Ja jeżdżę na Polną do Poznania i tam niestety muszę mieć za każdym razem skierowanie od mojego lekarza prowadzącego na iui

Ja jeżdżę na Polną do Poznania i tam niestety muszę mieć za każdym razem skierowanie od mojego lekarza prowadzącego na iui

To jestes blisko mnie:) jestem dwie ulice dalej.
A nie da sie tego jakos z pielegniarka ustawic zeby Ci ogarnela skierowanie do odbioru?? Szkoda pol roku czekac na dwa skierowania... dzwon i pytaj! Moze lekarz miedzy pacjentkami Cie przyjmie...

A nie da sie tego jakos z pielegniarka ustawic zeby Ci ogarnela skierowanie do odbioru?? Szkoda pol roku czekac na dwa skierowania... dzwon i pytaj! Moze lekarz miedzy pacjentkami Cie przyjmie...
Dokładnie, też myślę, że jak zadzwonisz to coś się uda załatwić. Działamy!

reklama
Jutro z rana będę dzwonić zobaczymy może uda mi się ublagac bo jednak ponad 100km mam w jedna stronę Ty też na Polnej? U kogo się leczysz?

Do góry