Napedzasz do działania nie jedna z nas więc chyba ten kalendarz jest Ci pisany [emoji175]Jutro duzo sie dzieje!!
Trzymam kciuki za Was!!
Moze jest chętna do przejecia kalendarza?
Klika się na ostatni: cytuj
Potem usuwa poczatek do aktualnej daty i „quote”
na koncu
Nic trudnego[emoji3][emoji3][emoji3] zachecam!!
reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Kochana, Ty to robisz najlepiej [emoji16]
Powodzenia na wizytach dziś !
Jutro duzo sie dzieje!!
Trzymam kciuki za Was!!
Moze jest chętna do przejecia kalendarza?
Klika się na ostatni: cytuj
Potem usuwa poczatek do aktualnej daty i „quote”
na koncu
Nic trudnego[emoji3][emoji3][emoji3] zachecam!!
Hej dZis rano z pierwszego moczu zrobiłam test o czułości 10 mlu. Jest to 13 dzień po inseminacji i wg różnych źródeł @ powinna być jutro. Wczoraj ostatni dzień duphastnu miałam. Ale wracając do testu to wynik negatywny. Ovu nie wiem czy była w dniu iui bo na usg były niepekniete pecherzyki. Wiec mogło się to zdarzyć dzień po nawet a ze po ovitrelle jajniki bolały do 3 dni temu ciężko to stwierdzić. Zatem zbieram się na betę teraz chociaż wiadomo, nie mam już złudzeń. Dam wam znac co i jakKochana, Ty to robisz najlepiej [emoji16]
Ja też na aid nie miałam peknietego dlatego chcę zaczekać z testem dłużej niż 14 dni od zabiegu. Najwcześniej chce w pon tj. 16 dzień po zabiegu
Hej dZis rano z pierwszego moczu zrobiłam test o czułości 10 mlu. Jest to 13 dzień po inseminacji i wg różnych źródeł @ powinna być jutro. Wczoraj ostatni dzień duphastnu miałam. Ale wracając do testu to wynik negatywny. Ovu nie wiem czy była w dniu iui bo na usg były niepekniete pecherzyki. Wiec mogło się to zdarzyć dzień po nawet a ze po ovitrelle jajniki bolały do 3 dni temu ciężko to stwierdzić. Zatem zbieram się na betę teraz chociaż wiadomo, nie mam już złudzeń. Dam wam znac co i jak
Misia_91
Fanka BB :)
To wszytko jest tak ciężkie do przewidzenia do odczytania we właściwy sposób objawów dolegliwości tylko czas jest pewniakiem w tym wszystkimPo poprzednim aid (było udane ale skończyło się wczesnym poronieniem) na tydzień przed testowaniem czułam się jak przed @ właściwie codziennie kłucie brzuchu. A teraz czułam tylko kłucie kilka godzin po aid (może to owu) i w 7-8 dniu po (może implantacja). Od ponad 1,5 miesiąca z dwutygodniowa przerwa przyjmuje luteine, może to przez nią nie mam już takich boli brzucha jak wcześniej przed @
Ostatnia edycja:
Martika865
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykro [emoji58] a dlaczego nie będzicie już dalej próbować iui? Czy przechodzicie i in vitro?Moja druga iui nieudana i na tej iui kończę
reklama
Bo nie mam już sily. Ostatnie dwa lata zniszczyły mnie psychicznie. Ciagle miałam dola, na niczym się skupić nie mogłam i zapominałam o całej reszcie. Zabrakło mi sił i wiary. Niestety. Nie zniosłabym kolejnego cyklu w takim napięciu.Bardzo mi przykro [emoji58] a dlaczego nie będzicie już dalej próbować iui? Czy przechodzicie i in vitro?
Podziel się: