reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzisiaj to zdecydowanie nie mój dzień cały dzień ciągnie mnie brzuch, czy leze siedzę chodzę nie wiem czy to normalne czy nie już zaczynam swirowac co jest grane bo jeszcze tak nie miałam , A jak bym się ruszyła deko gwałtownie to aż mnie przytka. Nie mam żadnych skurczu czy plamie ale martwię się
Możesz postarać się bardziej I pisać rodzaj tego bólu?
Ja jestem przed @ i mam taki dziwny ból.. jakby ciągnęło albo ktoś coś ciężkiego położył na podbrzusze.. i jest to taki długotrwały ból.. nie to, że boli raz mocniej raz mniej.. cały czas to czuje.. jakby był taki napięty.. czy cholera wie co :/

Ja jestem przed @ i mam taki dziwny ból.. jakby ciągnęło albo ktoś coś ciężkiego położył na podbrzusze.. i jest to taki długotrwały ból.. nie to, że boli raz mocniej raz mniej.. cały czas to czuje.. jakby był taki napięty.. czy cholera wie co :/
Jestem w 15tc jest to takie uczucie rozciągania nie takiego jak na okres miałam odczuwane dziś z taka sama intensywnością cały dzień

Ja już nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciąży ale pamietam ze każdego dnia coś innego:) nospa jak najbardziej. I może magnez ale lepiej z lekarzem skonsultować. Niestety nie pamietam tez jak było przed ciąża i teraz nie wiem czy te wszystkie objawy faktycznie o czymś świadczą czy siła umysłu tak działa.

A test już robiłaś jakiś? Mnie tez ale kłują jajniki i ciągnie w pachwinach. Tyle ze to samo jest co cykl. Albo kłuje albo ciągnie. Jedyne co tym razem mam to uczucie ciężkości właśnie. Takiego napięcia i w brzuchu i szyjce.

A test już robiłaś jakiś? Mnie tez ale kłują jajniki i ciągnie w pachwinach. Tyle ze to samo jest co cykl. Albo kłuje albo ciągnie. Jedyne co tym razem mam to uczucie ciężkości właśnie. Takiego napięcia i w brzuchu i szyjce.
Nie robiłam jeszcze.. termin @ na środę.. a Ty na jakim etapie cyklu jesteś?
Podbrzusze boli mnie od dwóch tygodni, a dziś taki strasznie dziwny ból.. cały czas jakby napięty brzuch.. trzyma mnie do teraz.. :/

Nie robiłam jeszcze.. termin @ na środę.. a Ty na jakim etapie cyklu jesteś?
Podbrzusze boli mnie od dwóch tygodni, a dziś taki strasznie dziwny ból.. cały czas jakby napięty brzuch.. trzyma mnie do teraz.. :/
Ja jestem w 17 dc. Cykle mam 24 dniowe. Jestem tez 6 dni po inseminacji. I dziś właśnie zaczęły się kłucia jajników o ciągniecie w pachwinach i to napięcie. Piersi jak zwykle obolałe i żył sporo ale u mnie to standard.

reklama
Do góry