reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzięki
Chyba masz na mysli wyniki @Artemida90??
Jesli tak - Artemida90 - moze wlasnie rozwiaze sie Twoja przyczyna?? Bylas z tymi wynikami u lekarza??

Byłam u endo w Holandii to stwierdził ze to prawidłowa reakcja na podanie glukozy i tu nic nie poradzi. Jestem na diecie z niskim ig która na razie sama sobie układam wazę 84 kg przy 165cm

kuurde wyniki mam w innej jednostce i nie umiem przeliczyć tego! grrr
umiecie przeliczyc wynik mmol/l do mu/l ??

Byłam u endo w Holandii to stwierdził ze to prawidłowa reakcja na podanie glukozy i tu nic nie poradzi. Jestem na diecie z niskim ig która na razie sama sobie układam wazę 84 kg przy 165cm
wg kalkulatora HOMA masz wynik 3.52 - a powyzej 2 juz jest na czerwono. Moze wybierz sie do diabetologa w PL? A jak Ci idzie z dietą? jak się czujesz?

reklama
Do góry