reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pamietaj tylko ze prolaktyne sie robi chyba 2-3 dzien cyklu, bez stresu i seksu dzien wczesniej, itp poczytaj zeby wynik byl poprawny.
A amh kiedy robisz?

No to kochana plan jest[emoji1320][emoji1320][emoji1320] do dziela!!
No właśnie z ta prolaktyna..

AMH jade krew oddac w sobote, bo tak mi pasuje laboratorium w klinice
Mam chyba wiecej siły do dzialania niz przy ostatnim IUI aczkolwiek juz sama nie wiem czy wierze w to wszystko...

No właśnie z ta prolaktyna..

AMH jade krew oddac w sobote, bo tak mi pasuje laboratorium w klinice
Mam chyba wiecej siły do dzialania niz przy ostatnim IUI aczkolwiek juz sama nie wiem czy wierze w to wszystko...

Amh wskaze Ci rezerwe i ewentualnie ile czasu macie. Dobrze ze robisz.
Ale prolaktyna istotna do utrzymania ciazy i ja dzis tez robilam dodatkowo krzywa cukrowa insulinowa.

Prolaktyne tez zrobie w nastepnym cyklu tak jak Ty.

Kochana na spokojnie w koncu osiagniesz cel. Wymaga to na pewno badan i wizyt itp i maaasy cierpliwosci, ale w koncu sie uda[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@TheKalinka84 - samych dobrych wiadomosci na kontroli!!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Dzoannna niestety endometrium nie uroslo. Ma 5,5 mm. Dostalam recepte na zastrzyk na wywolanie owulacji i przez weekend mamy starac sie naturalnie. Najprawdopodobniej to tylko pro forma, no nic z tego nie bedzie. Za 2 tyg mam sie zglosic i bedziemy dzialac bardziej intensywnie. Troche sie dzis rozczarowalam, ale trzymaj kciuki moze zdarzy sie cud

@Dzoannna niestety endometrium nie uroslo. Ma 5,5 mm. Dostalam recepte na zastrzyk na wywolanie owulacji i przez weekend mamy starac sie naturalnie. Najprawdopodobniej to tylko pro forma, no nic z tego nie bedzie. Za 2 tyg mam sie zglosic i bedziemy dzialac bardziej intensywnie. Troche sie dzis rozczarowalam, ale trzymaj kciuki moze zdarzy sie cud

A bierzesz jakies leki na stymulacje moze?
Mi tez taz nie uroslo i zatrzymalo sie na 5 mm. Takze czasem tak poprostu jest... ciezko powiedziec dlaczego..
Cuda zdarzaja sie! [emoji8]kciukow nie puszczam!!

Ja dzisiaj mialam krzywa
cukrowa insulinowa - masakra. Tak mnie mdli i glowa boli. Przed chwila wisialam nad muszlą bo mnie zbiera niestety...
Ale z glowy to mam.
Czy wyniki beda od razu z opisem czy norma czy poza?? Kojarzycie jak to jest? @Artemida90 Ty chyba robilas ostatnio?

Kurczę mam nadzieje ze u mnie bedzie czysto po tej kuracji.
A powiedz mi przed hsg nie mozna miec stymulowanego cyklu tak? Czyli clo odpada?

Ja hsg mialam w cyklu przed cyklem z IUI
Ale nie wydaje mi sie zeby to jakos super przeszkadzalo...
Ze stymulacji moze byc 2-3 pecherzyki max - tak bylo u mnie i to 3 byly tylko raz. Potem bylo juz tylko po 1...

reklama
Do góry