Ja tez. U kogos konkretnego czy jak przypadnie?W artemidzie w Olsztynie
reklama
No właśnie z ta prolaktyna..Pamietaj tylko ze prolaktyne sie robi chyba 2-3 dzien cyklu, bez stresu i seksu dzien wczesniej, itp poczytaj zeby wynik byl poprawny.
A amh kiedy robisz?
No to kochana plan jest[emoji1320][emoji1320][emoji1320] do dziela!!
AMH jade krew oddac w sobote, bo tak mi pasuje laboratorium w klinice
Mam chyba wiecej siły do dzialania niz przy ostatnim IUI aczkolwiek juz sama nie wiem czy wierze w to wszystko...
No właśnie z ta prolaktyna..
AMH jade krew oddac w sobote, bo tak mi pasuje laboratorium w klinice
Mam chyba wiecej siły do dzialania niz przy ostatnim IUI aczkolwiek juz sama nie wiem czy wierze w to wszystko...
Amh wskaze Ci rezerwe i ewentualnie ile czasu macie. Dobrze ze robisz.
Ale prolaktyna istotna do utrzymania ciazy i ja dzis tez robilam dodatkowo krzywa cukrowa insulinowa.
Prolaktyne tez zrobie w nastepnym cyklu tak jak Ty.
Kochana na spokojnie w koncu osiagniesz cel. Wymaga to na pewno badan i wizyt itp i maaasy cierpliwosci, ale w koncu sie uda[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
DoMaRy
Zaciekawiona BB
Staram się umawiać do Zdanowskiego raz trafiłam na Stefaniak Ale mojemu mezowi nie spodobała sięJa tez. U kogos konkretnego czy jak przypadnie?
Wole do tego samego za każdym razem niż za każdym razem się tłumaczyć
A Ty jak ?
Konkretnie czy jak trafisz
TheKalinka84
Fanka BB :)
@Dzoannna niestety endometrium nie uroslo. Ma 5,5 mm. Dostalam recepte na zastrzyk na wywolanie owulacji i przez weekend mamy starac sie naturalnie. Najprawdopodobniej to tylko pro forma, no nic z tego nie bedzie. Za 2 tyg mam sie zglosic i bedziemy dzialac bardziej intensywnie. Troche sie dzis rozczarowalam, ale trzymaj kciuki moze zdarzy sie cud@TheKalinka84 - samych dobrych wiadomosci na kontroli!!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Dzoannna niestety endometrium nie uroslo. Ma 5,5 mm. Dostalam recepte na zastrzyk na wywolanie owulacji i przez weekend mamy starac sie naturalnie. Najprawdopodobniej to tylko pro forma, no nic z tego nie bedzie. Za 2 tyg mam sie zglosic i bedziemy dzialac bardziej intensywnie. Troche sie dzis rozczarowalam, ale trzymaj kciuki moze zdarzy sie cud
A bierzesz jakies leki na stymulacje moze?
Mi tez taz nie uroslo i zatrzymalo sie na 5 mm. Takze czasem tak poprostu jest... ciezko powiedziec dlaczego..
Cuda zdarzaja sie! [emoji8]kciukow nie puszczam!!
Ja dzisiaj mialam krzywa
cukrowa insulinowa - masakra. Tak mnie mdli i glowa boli. Przed chwila wisialam nad muszlą bo mnie zbiera niestety...
Ale z glowy to mam.
Czy wyniki beda od razu z opisem czy norma czy poza?? Kojarzycie jak to jest? @Artemida90 Ty chyba robilas ostatnio?
cukrowa insulinowa - masakra. Tak mnie mdli i glowa boli. Przed chwila wisialam nad muszlą bo mnie zbiera niestety...
Ale z glowy to mam.
Czy wyniki beda od razu z opisem czy norma czy poza?? Kojarzycie jak to jest? @Artemida90 Ty chyba robilas ostatnio?
Kurczę mam nadzieje ze u mnie bedzie czysto po tej kuracji.
A powiedz mi przed hsg nie mozna miec stymulowanego cyklu tak? Czyli clo odpada?
Ja hsg mialam w cyklu przed cyklem z IUI
Ale nie wydaje mi sie zeby to jakos super przeszkadzalo...
Ze stymulacji moze byc 2-3 pecherzyki max - tak bylo u mnie i to 3 byly tylko raz. Potem bylo juz tylko po 1...
reklama
Dziś pęcherzyk 19mm, w zależności od wyniku LH który będę mieć późnym wieczorem inseminacja będzie jutro albo w poniedziałek
Dr H.adas Ciebie prowadzi dobrze pamietam??
Super wiesci!![emoji1320][emoji1320][emoji1320] trzymam kciuki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Podziel się: