Druga beta 75,03 (tak w diagnostyce)
Kolejna do zrobienia za tydzien
No to super!!!
Dawaj znac!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga beta 75,03 (tak w diagnostyce)
Kolejna do zrobienia za tydzien
Ja wlasnie swój okres zakończyłam
O dziwo nie był ani jakoś specjalnie bolesny ani długi
Trzymam kciuki aby i Twój się pojawił i działamy razem
Ja zacznę się stymulować w czerwcu zapewne może i Ty razem ze mna ? [emoji847][emoji2]
No to super!!!
Dawaj znac!!
Ja wlasnie swój okres zakończyłam
O dziwo nie był ani jakoś specjalnie bolesny ani długi
Trzymam kciuki aby i Twój się pojawił i działamy razem
Ja zacznę się stymulować w czerwcu zapewne może i Ty razem ze mna ? [emoji847][emoji2]
A
Moj okres juz jest dzis 2 dc [emoji3] ale czuje sie zmeczona i zestresowana tym ze sie nie uda... nie bardzo wiem co dalej jak sie nie uda...
Wiem i domyślam się co czujesz [emoji45]
Myśle ze to dobry wybór wziąć dwa zarodki szczególnie jeśli są średniej jakości( bo czytałam wyżej ze o tym wspominałaś)
Ja tez troche się dołuje bobto będzie druga procedura od nowa i tez nie mamy pomysłu co dalej [emoji45]
Póki co włączyłam do suplementacji witaminę D i korzystamy z mężem z każdej wolnej chwili a nóż widelec zdarzy się cud ( choć wiem ze szansa jest 1% ale wierzyć w coś trzeba )
Trzymam kciuki za Ciebie i oby tym razem się udało !!![emoji110]
Bierzecie pod uwagę KD ?
Nie udało się
Coś niby przebija, ale to szara krecha testowa zapewne. Odstawiam luteinę i czekam na to co nieuniknione, czyli na okre
U mnie zero reakcji po zastrzykuKobietki wczoraj dostałam zastrzyk z ovitrelle, powiedzcie kochane czy też się tak kiepsko czulyscie? Mdłości itd [emoji19]
Wiem i domyślam się co czujesz [emoji45]
Myśle ze to dobry wybór wziąć dwa zarodki szczególnie jeśli są średniej jakości( bo czytałam wyżej ze o tym wspominałaś)
Ja tez troche się dołuje bobto będzie druga procedura od nowa i tez nie mamy pomysłu co dalej [emoji45]
Póki co włączyłam do suplementacji witaminę D i korzystamy z mężem z każdej wolnej chwili a nóż widelec zdarzy się cud ( choć wiem ze szansa jest 1% ale wierzyć w coś trzeba )
Trzymam kciuki za Ciebie i oby tym razem się udało !!![emoji110]
Bierzecie pod uwagę KD ?
Spokojnie kochana teraz to Ty odpocznij a nie się stresujesz... Wyśpij się pospaceruj i na forum nie wchodzi wcale... Niech głowa odpocznie... Wyjeżdżasz gdzieś?A
Moj okres juz jest dzis 2 dc [emoji3] ale czuje sie zmeczona i zestresowana tym ze sie nie uda... nie bardzo wiem co dalej jak sie nie uda...