reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem i domyślam się co czujesz [emoji45]
Myśle ze to dobry wybór wziąć dwa zarodki szczególnie jeśli są średniej jakości( bo czytałam wyżej ze o tym wspominałaś)
Ja tez troche się dołuje bobto będzie druga procedura od nowa i tez nie mamy pomysłu co dalej [emoji45]
Póki co włączyłam do suplementacji witaminę D i korzystamy z mężem z każdej wolnej chwili a nóż widelec zdarzy się cud ( choć wiem ze szansa jest 1% ale wierzyć w coś trzeba )
Trzymam kciuki za Ciebie i oby tym razem się udało !!![emoji110]
Bierzecie pod uwagę KD ?
A immunologię sprawdzałaś?
A insulinę? Zdrowe jedzonko, obniżyć stres i ruch dodać taki co sprawia radość nie zaszkodzi...

reklama
Dziewczyny jak brałam dziś luteine to po wyłożeniu aplikatora był brązowy śluz.
Plamienie implantacyjne???
Jest się czym martwić?
Może się drapnelas tym aplikatorem? Polecam używać palec do aplikacji... Dziewczyny często narzekają że aplikator drapnie gdzieś a i jeszcze łapią infekcje intymne od aplikatora

Dziewczyny jak brałam dziś luteine to po wyłożeniu aplikatora był brązowy śluz.
Plamienie implantacyjne???
Jest się czym martwić?
Raczej nie. Implantacyjne jest różowe bo to świeża krew. Proponuję nie używać aplikatora bo można się nim zadrapać u mnie to się zdarzało i odstawiłam. Luteine aplikowalam palcem.

@Shea27 Ty rob bete bo z testu sikanego za duzo sie nie dowiesz...;)
@Martika865 - powodzenia jutro[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Trzymamy kciuki za sukces, daj znac jak bylo! Niech sie wszysyko zgra jak najlepiej[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dziewczynki ide na urlop na tydzien. Moze mnie chwile nie byc. Jakby co mozecie kalendarz poedytowac jakby ktos chcial[emoji3]
Ja wroce nadrobic zaleglosci

Odpoczywaj kochana ;)

Dziewczyny polecają dr Paśnika który zleca badania wg wywiadu i zaleca leki potem żeby Twoje ciało nie odrzucali zarodka... Może to coś zmieni?

Tak wlasnie widzę ze duzo dziewczyn pisze o tym lekarzu
Zastanawiam się co powie nam lekarz prowadzący i będziemy myśleć czy wizyta u Pasnika by nam się przydała
Tak bym juz chciała a tu jeszcze ponad 3 tygodnie do wizyty [emoji6]

reklama
Do góry