reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja jeszcze próbuje zachować dystans i się nie cieszyć bo żadnej pewności jeszcze nie ma. Ale jak nie wyjdzie to też się nie zalamie tylko będziemy się starać dalej. Bo dla mnie najgorsze jest czekanie i gdybanie. Jak mam sprawę jasną to wtedy się mobilizuje do działania.
Ja też zwykle miałam przed okresem krostki na twarzy jedna dwie a teraz nic
Trzymam kciuki:)
To u mnie tez żadnego bólu cycka![emoji19] podbrzusze czasami zabooli, jeden pryszcz wyskoczyl tydzien temu i tyle. Cisza, oby przed burzą i pozytywnym testem[emoji6] bo testuje w tym tygodniu.
Z jednej strony bym chciała bardzo II kreski, ale z drugiej jaram się że zacznę brać CLO[emoji16]
Więc raczej płakać nie będę[emoji106]

Idziesz na bete?

reklama
Zawroty glowy to ja mialam na poczatku ciazy. Z takim chwilowym zamroczeniem.
A kreske na trscie widac. I jezeli MY ją widzimy na foto to Ty tym bardziej ja widzusz na żywo [emoji16]

Test zostawiłam w domu żeby już w pracy go nie analizowac:) poza tym wg ulotki po 5 min od zrobienia już może zaklamywac wynik.
Dokładnie takie chwilowe zamroczenia
Zawroty glowy to ja mialam na poczatku ciazy. Z takim chwilowym zamroczeniem.
A kreske na trscie widac. I jezeli MY ją widzimy na foto to Ty tym bardziej ja widzusz na żywo [emoji16]

Też trzymam kciuki za pozytywny rozwoj zdarzeń![emoji173]
Ja jeszcze próbuje zachować dystans i się nie cieszyć bo żadnej pewności jeszcze nie ma. Ale jak nie wyjdzie to też się nie zalamie tylko będziemy się starać dalej. Bo dla mnie najgorsze jest czekanie i gdybanie. Jak mam sprawę jasną to wtedy się mobilizuje do działania.
Ja też zwykle miałam przed okresem krostki na twarzy jedna dwie a teraz nic
Trzymam kciuki:)

A tam! Druga kreska nie bierze sie z powietrza, nawet jesli upłynęło wiecej czasu zanim sie pojawila[emoji6] to na pewno znak ze jednak cos tam się dzieje dobrego!
Ja mam gdzies moje negatywne testy sprzed roku i cholera nigdy nawet cień cienia cienistego mi sie nie pokazał[emoji23]
Test zostawiłam w domu żeby już w pracy go nie analizowac:) poza tym wg ulotki po 5 min od zrobienia już może zaklamywac wynik.
Dokładnie takie chwilowe zamroczenia

Mamuśki te obecne i przeszłe bo jestem pewna że każda z nas doczeka tej chwilę jak mają na imię wasze szkraby albo jaki plan na imię bo chciała bym już mieć to imię jakoś się przyzwyczaić że w brzuszku mieszka ktoś konkretny, mąż nie pomaga mówi że mamy czas a mnie to do szału doprowadza ( Jaś, Franek, Antoś odpadają bo mamy w rodzinie bliskiej co prawda nie bobasy ale jednak ) inspiruje dziewczyny ;)

Ja bym chciała Laurę lub Szymka/Kubusia[emoji173]
Kiedyś chciałam Wiktorię, ale zakochalam się w Laurze[emoji172] a dla chlopca mam dwa typy na razie[emoji6]
Mamuśki te obecne i przeszłe bo jestem pewna że każda z nas doczeka tej chwilę jak mają na imię wasze szkraby albo jaki plan na imię bo chciała bym już mieć to imię jakoś się przyzwyczaić że w brzuszku mieszka ktoś konkretny, mąż nie pomaga mówi że mamy czas a mnie to do szału doprowadza ( Jaś, Franek, Antoś odpadają bo mamy w rodzinie bliskiej co prawda nie bobasy ale jednak ) inspiruje dziewczyny ;)

reklama
Do góry